Karadağ’dan Gökhan’a ağır eleştiri “İki yüzlü başkan”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, geçtiğimiz aylarda Belediye Meclis gündeminde krize neden olan Sümerbank arazisi ile ilgili olarak yaşanan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karadağ’dan Gökhan’a ağır eleştiri “İki yüzlü başkan”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, geçtiğimiz aylarda Belediye Meclis gündeminde krize neden olan Sümerbank arazisi ile ilgili olarak yaşanan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18 Aralık 2017 Pazartesi 16:27
Karadağ’dan Gökhan’a ağır eleştiri  “İki yüzlü başkan”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ikili oynadığını belirterek çok değil 3-4 ay önce hayır kesinlikle yapılamaz en başta biz karşı çıkacağız dediği konuya şimdi biz müsaade edeceğiz diyerek iki yüzlü bir yaklaşım sergilediğini söyledi. Karadağ; “Çanakkale kamuoyunun yakında takip ettiği Trutaş arazisi ile ilgili olarak son derece ilginç gelişmeler yaşanmıştır. Biz konu gündemimize geldiğinde Belediye Meclis Üyelerimiz ile yaptığımız toplantıda eğer halkın çıkarına olacaksa orada öyle bir yapılaşmaya sıcak baktığımızı ifade ettik. Mevcut arazinin hali vaziyeti ortadadır, artık şehrin içerisinde kalan bir yerleşim yeri kargır yapılardan ibaret olup şehir estetiği açısından hiçte hoş olmayan bir manzara ile karşı karşıyayız. AK Parti gurubu olarak sunulacak imar planına göre konuya sıcak baktığımızı konunun bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini tüm kamuoyu ile paylaştık. Fakat gel gelelim o zaman bu konuya şiddetle karşı çıkan kentin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan şimdi bakıyorsunuz daha imar planı hazır olmayan bir yer için alıyor İmar müdürünü de yanına, Belediye Meclisinin iradesinde olan bir konu için çıkıyor biz belediye olarak taviz verip bu duruma müsaade edeceğiz diyor. Sayın Ülgür Gökhan nasıl oluyor da kısa bir zaman önce şiddetle karşı çıktığı bu konuya şimdi sıcak bakıyor? Ülgür Gökhan’ın fikirlerinde bu değişimin sebebi nedir ? Kapalı kapılar ardında kiminle nasıl bir pazarlık yapılıyor da şimdi orası için Belediye meclisini ve belediye meclis üyelerini hiçe sayarak belediye olarak gerekli müsaadeyi vereceğiz diyor.  Biz AK Parti gurubu olarak oraya ev sahibi olma ümidi ile parasını yatıran 335 kişinin elbette haklarını gözeteceğiz, fakat Çanakkale Belediye Başkanının bu 180 derecelik fikir değişiminin altında bize pis kokular gelmektedir. AK Parti olarak bu konuyu takip edeceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 19.12.2017 10:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol