Sezen’den Gökhan’a su tepkisi

AK Parti İl Başkanvekili Av. Ergin Sezen, musluktan akan bulanık su nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tepki gösterdi.

Sezen’den Gökhan’a su tepkisi

AK Parti İl Başkanvekili Av. Ergin Sezen, musluktan akan bulanık su nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tepki gösterdi.

26 Mart 2018 Pazartesi 11:48
Sezen’den Gökhan’a su tepkisi

Çanakkale halkının bırakın su içmeyi musluktan akan suyla elini yüzünü bile yıkayamadığını belirten AK Parti İl Başkanvekili Av. Ergin Sezen; “Geçtiğimiz Cuma günü maalesef kentimizde bir kez daha CHP Çanakkale Belediyesi’nin acziyetine şahit olduk. İstanbul gibi bir metropolün musluklarından akan sular bile içilebilir düzeydeyken gördük ki Çanakkale halkı bırakın su içmeyi musluktan akan suyla elini yüzünü bile yıkayamadı.  Her fırsatta Atikhisar’a dem vuran, bunun kirletildiği intibaını yaratan CHP Çanakkale Belediyesi aslında asıl meselenin Atikhisar değil kendi kontrollerindeki arıtma tesisleri ve su şebekesinin olduğunu gösterdi. Arıtma tesisi ve su şebekesine hakim olamayan, musluklardan kahverengi bulanık ve koku yayan su akıtan bir belediyecilik anlayışının 2018 yılında bile hala varlığını sürdürmesini kabul etmiyoruz” dedi.

“Sen bu suyu kendin içer misin?”

“Hele hele her fırsatta şeffaflıktan yana olduklarını ifade eden CHP Çanakkale Belediyesi tarafından 24 Mart 2018 günü öğle saatlerinde yapılan hiçbir analiz sonucunu içermeyen açıklama da kabul edilemez” diyen Sezen; “Çanakkale’ li hemşerilerimizle adeta alay eden bu açıklama karşısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a soruyorum:  Sen bu suyu kendin içer misin, çocuklarına, torunlarına içirir misin?” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
BelediyeAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol