Uz; “Sokağa çıktığınız an karşınızdayız”

Çanakkale Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gülşen Uz, Afrin Operasyonuna karşılık sokağa çıkma çağrısı yapan HDP’li vekillere sert tepki gösterdi.

Uz; “Sokağa çıktığınız an karşınızdayız”

Çanakkale Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gülşen Uz, Afrin Operasyonuna karşılık sokağa çıkma çağrısı yapan HDP’li vekillere sert tepki gösterdi.

23 Ocak 2018 Salı 13:43
Uz; “Sokağa çıktığınız an karşınızdayız”

HDP’li vekillerin çağrısı ile sokağa çıkanların karşısına binlerce Şehit yakını ve Gaziler ile dikileceklerini belirten Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gülşen Uz; “Gazi Meclisimizdeki ihanet çalışmalarını sonlandıran ve milletin iradesi ile kazdıkları çukurlara düşen alçaklar, terör sevici HDP’lilerin milli mücadelemiz olan sınır ötesi operasyonuna ‘işgal girişimi sözleri açıkça vatana ihanettir ve sorumlular için acilen gereği yapılmalıdır. Milletimizin aziz ordusu tek bayrak altında özgür, refah içinde ve tam bağımsız bir Türkiye için canı pahasına içerde mücadele verirken, bu kansızlar dün hendek kazıp adliyelerde savcılarımızı şehit ederek ihanet etmişlerdi. Bunlar temsil ettiklerini iddia ettikleri Kürt kardeşlerimizi, kadınları ve çocukları kendilerine kalkan yapacak kadar kahpe topraklarında yaşayıp, ekmeğini yediği ülkesini ihanet edecek kadar haindir alçaktır. Hendekler kazdılar, okul çıkışı masum evlatlarımızı yavrularımızı şehit ettiler, köylerimizi yaktılar, karnında 5 aylık bebeği olan anneleri şehit ettiler, bunlar kahpeliğin her şeklini yaptılar. Bu millet yıllardır dili, dini, ırkı omurgası olmayan bu şerefsizlere geçit vermedi, kazdıkları kuyulara düşüp yıllarca kullandıkları kürt kardeşlerimiz de sırtlarını terör örgütlerine dönünce gözlerini sınırlarımıza çevirdiler. Orada, Afrinde anaların kınalı kuzuları, milletimizin asil evlatları, devletimizin büyük ordusu ve milletimizin yürekten verdiği destekle teröristlere bomba yağdırmakta, Türkiye düşmanları ile aynı yatağa girip devlet hayali kuran PKK’lı hainler ve ağababalarınız (ABD, Fransa, İngiltere ) Türk jetlerimiz vurdukça ilk tepki içimizdeki, vatan hainlerinden HDP’lilerden geliyor. Afrinde Türk’ün aslanları kansızların inlerini yıkarken, bu köpek sürüsü işgalci devlet ve ‘savaş’ çığırtkanlığı yaparak sokaklara çıkma çağrısı yapmış. Diyorlar ki ‘Afrin de Türk ordusu masum kürt halkının katlediyor, Devlet işgal ediyor’ Ey etekli kalleşler dünya şaşar Türkün mermisi istikametinden şaşmaz. Herkes zulüme hizmet eder de Türk milleti Ordusu ve devletiyle Adaletten şaşmaz” dedi.

“Gücünüz yetiyorsa sokağa çıkın, artık eski Türkiye yok”

“Gücünüz yetiyorsa sokağa çıkın, artık eski Türkiye yok” diyen Uz; “Kandil’de Mehmetçiğe kurşun sıkıp Mecliste ‘Barış elçisiyim ‘yalanlarınıza artık çocuklar bile gülüyor ve kimsede inanmıyor. Bu millet iradesini teslim almaya çalışanlara asla geçit vermedi, 15 Temmuz hain darbe gecesi de tankların önüne yattı yine devletini teslim etmedi. Bizde ihanete dur denilir haine karşı meydanlarda demokrasi nöbeti tutulur. Sizde ise hainlerle kol kola girilir bebekler katledilir ve devlete ihanet için tencere tava çalınır. Açıkça söylüyorum bu köpek sürüsü sokağa çıktığı anda binlerce Şehit yakını ve Gazimizi karşısında bulacaktır. Biz nöbetteyiz, geleni dün olduğu gibi bugünde bekliyoruz, Türk ün şanlı ilerleyişi mazluma el veren devleti ve şehit kanıyla göklerde dalgalanan al bayrağı asla engellenemeyecektir. Bu ihanet çağrısını yapanlar hakkında devletimizin yetkili yargı makamlarının gereğini yapmasını tüm Şehit ve Gazi Aileleri olarak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AfrinHdp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol