AK Parti’de aday adayı sayısı arttı

AK Parti’de Çanakkale Milletvekilliği için aday adayı bolluğu yaşanıyor.

AK Parti’de aday adayı sayısı arttı

AK Parti’de Çanakkale Milletvekilliği için aday adayı bolluğu yaşanıyor.

30 Nisan 2018 Pazartesi 12:04
AK Parti’de aday adayı sayısı arttı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri’nin yanı sıra Fırat Akgün, Süleyman Çengel, Yasin Öztürk, Furkan Sezer ve Sebahattin Güner AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız’a teslim ettiler. AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı olmak için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki görevinden istifa eden Hikmet Yurteri, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’na yaptı. Yurteri, Milletvekilliği aday adayı başvuru evraklarını AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız’a teslim etti.

Güner’de er meydanına çıktı

AK Parti’den 2011 ve 2015 yıllarında Milletvekili adayı olan Sebahattin Güner, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler için Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Güner yaptığı açıklamada; “Kurulduğu tarihten bugüne üyesi olmaktan gurur duyduğum, sonrasında İlçe başkanlığı, 2011 ve 2015 yıllarında iki kez milletvekili adaylığı ve son olarak referandum sürecinde il SKM başkanlığı görevleri ile hizmetinde bulunmaktan şeref duyduğum bu kutlu yürüyüşe daha fazla hizmette bulunabilmek için Çanakkale Milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Rabbim utandırmasın inşallah” dedi.

Akgün’de aday adayı

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği seçimleri için Fırat Akgün de aday adaylığı başvurusunu AK Parti’ye teslim eden isimlerden oldu. AK Parti Çanakkale Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptığını belirten Akgün; “Allah bizleri utandırmasın... Her şeyin hayırlısıyla...” dedi.

Çengel, Sezer ve Öztürk başvurusunu yaptı

Seçimler nedeniyle AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Süleyman Çengel, Yasin Öztürk ve Furkan Sezer de aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 30.04.2018 12:20
Anahtar Kelimeler:
AdayPartiAki
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol