BTP’nin adayları projelerini açıklıyor

Bağımsız Türkiye Partisi Çanakkale, Biga ve Kepez Belediye Başkan Adayları Projelerini açıklıyor.

BTP’nin adayları projelerini açıklıyor

Bağımsız Türkiye Partisi Çanakkale, Biga ve Kepez Belediye Başkan Adayları Projelerini açıklıyor.

14 Mart 2019 Perşembe 00:00
BTP’nin adayları projelerini açıklıyor

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken BTP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Şehabettin Kısa, Biga Belediye Başkan Adayı İmadettin Baykurt ve Kepez Belediye Başkan Adayı Necati Acar projeleriyle çok     iddialı geliyorlar. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın sahibi olduğu Milli Ekonomi Modelini Çanakkale'de uygulayacak olan Kısa; “Genel Başkanın da ‘Sakın ha Ülke battı, gitti demeyin, Türk milletinin Haydar hocası ve kadroları var. 6 aya tüm sorunları çözeriz.' dediği gibi bizde Çanakkale'nin tüm sorunlarını Milli Ekonomi Modeli ile çözmeye geliyoruz" dedi.   

Halkımıza bedava elektrik vereceğiz

Projelerini tek tek sayan Kısa; ardından Çanakkale halkından destek istedi. Kısa; “Çanakkale Boğazından üreteceğimiz elektrik ile 1 yıl sonra halkımıza bedava elektrik vereceğiz. Hızlandırılmış Hafif Raylı Sistemini Esenler Mahallesi ile Kepez arasına kuracağız. 6 ay sonra ücretsiz hizmet verecek. Çanakkale Belediyesi’ne ait tüm spor branşlarından kulüp kuracağız. Katlı otoparklar inşaa ederek otopark sorununu kalıcı olarak çözeceğiz. Çanakkale'nin gururu meyvecilik ile uğraşan halkımıza belediye olarak alım garantisi vereceğiz. Çanakkale'mize has meyve suyu fabrikası kurarak marka haline getireceğiz" dedi.

Milli Ekonomi Modelini Kepez'de uygulama zamanı geldi

BTP Kepez Belediye Başkan Adayı Necati Acar ise; "2013 yılında Duma'da Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, M.E.M'i anlattığı zaman herkes hayran kalmıştı. Ve 5 ülke tezi uygulayıp emperyalizmin ambargosuna son verdi. İnşallah bir gün ülkemizde de uygulanacak ancak şimdi Kepez'de uygulamanın zamanı geldi" dedi. Kepez için projelerini anlatan Acar; “Kepez Limanındaki akıntıdan üreteceğimiz elektriği halkımıza bedava vereceğiz. Meyve Suyu Fabrikası, Soğuk Hava Deposu ve Salça Fabrikası kuracağız. Şebeke suyunu arıtacağız. Belediye "Halk Ekmeği" hizmeti verecek. Balıkçı Barınağının bakım ve onarımını yapacağız. Üniversite öğrencisine burs vereceğiz” ifadelerini kullandı.

"Atatürk gibi düşünmeliyiz"

BTP Biga Belediye Başkan Adayı İmadettin Baykurt da; "Bizim öyle bir Genel Başkanımız var ki; bize gerçek Atatürk'ü anlattı, onun hakkında atılan iftiralara asla inanmayın dedi hep. Zaten biliyorsunuz "Hoş geldin Atatürk" kitabını kaleme aldı. Atatürk bu ülkede hiçbir zaman ne kapitalizmi ne de kominizmi uyguladı. O kendi ekonomi modelini "Milli Ekonomi İlkesi" adını verdiği modeli uyguladı. Bizde Atatürk gibi düşünmeliyiz dedik. Ve hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz." dedi. Projelerine değinen Baykurt; “Akıllı Çiftlik Projesi; Hayvan ürünleri üretim tesisleri ve yem üretim tesisleri kurarak çiftçilerimizi ve hayvancılıkla uğraşanları kalkındıracağız. Bu projemizi Atatürk'ün "Tarım ve Hayvancılık" politikalarını ve Milli Ekonomi Modelini örnek alarak planladık. Katlı Otopark Projesi; Kocabaş Çayının bir bölümünün üzeri kapatılarak daha geniş alan sağlanacak ve bu alanda katlı otoparklar yapılacak. Güneş Panelleri Projesi; kullanılmayan alanlara güneş panelleri yerleştirerek enerji üretimi yapılacak. Bu enerji kendi projelerimizde kullanılacak fazlası da halkımızın kullanımına açılacak. Rehabilitasyon Merkezleri Projesi; Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından kuracağımız Rehabilitasyon Merkezleri ile kurtaracağız. Çöp Ayrışım Tesisleri Projesi; Çöpleri kuracağımız tesisler ile geri dönüşüme kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 14.03.2019 12:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol