Bülent Turan, CHP’yi eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu mazbatalarını büyük bir coşkuyla aldı. Mazbatasını aldıktan sonra partililere seslenen Turan, Çanakkale’de yerel iktidar olan CHP’yi eleştirip; “Bunlarda hizmet yok” dedi. 

Bülent Turan, CHP’yi eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu mazbatalarını büyük bir coşkuyla aldı. Mazbatasını aldıktan sonra partililere seslenen Turan, Çanakkale’de yerel iktidar olan CHP’yi eleştirip; “Bunlarda hizmet yok” dedi. 

06 Temmuz 2018 Cuma 18:23

24 Haziran seçimlerinde il genelinde birinci parti olan AK Parti’den Milletvekili seçilen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu partililerin yoğun desteği ile Çanakkale Adalet Sarayı'nda mazbatalarını aldı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünsal Bayav ve komisyon üyelerinden aldı. Mazbatalarını aldıktan sonra AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Adliye Sarayı bahçesinde kendisine destek veren partililer ile bir araya geldi.

İskenderoğlu; “Biz Çanakkale’nin hizmetkârıyız”

Çanakkalelilere ve partililere teşekkür eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “Dün nasıl çalıştıysak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Gece gündüz, Çanakkale’ye bir kadın eli değmeli dedik ve 24 Haziran günü Çanakkaleli hemşerilerimiz bunu bize teveccüh ettiler. İnşallah daha güzel günlerde, sayın Grup Başkanvekilim ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Çanakkale’nin hizmetkârıyız” dedi.

Turan; “Bu mazbata Çanakkale'nin”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun teşekkür konuşmasının ardından partililere seslenen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Az önce Jülide hanımla beraber resmi olarak mazbatamızı aldık. Öncelikle ben şahsımıza, partimize, Çanakkale'mize bu yeni sürecin hayırlar getirmesini ümit ediyorum. Allah aldığımız işlerin hakkını vermeyi bizlere nasip etsin. Bu mazbatayı köy köy bizimle gezen ana kademe teşkilatımıza, bu mazbatayı mahalle mahalle gezen afiş asan gençlik kollarımıza, bu mazbatayı kapı kapı gezen kadın kollarımıza, kendi seçimi gibi çalışan belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize, her türlü derdimizi çeken ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, köy köy dolaşan il genel meclisimize, sahurunu, iftarını açan köy muhtarlarımıza, STK başkanlarımıza, bizim kadar heyecanlanan tüm Çanakkaleli hemşerilerimize hediye etmek istiyorum. Bu mazbata Bülent Turan'ın, bu mazbata Jülide hanım'ın değil, 550 bin Çanakkale'nin tümünün olacak” diye konuştu.

“Hizmet yok bunlarda”

CHP’nin Çanakkale’ye hizmet etmediğini ifade eden Turan; “Çanakkale il genelinde birinciyiz, 10 ilçede birinciyiz, Türkiye’de birinciyiz ama merkezde birinci değiliz. Çanakkale’de hal yok, mezbaha yok, yok, yok, yok. Neden birinci bunlar arkadaş. Bunu sormak hakkımız bizim, sitem etmiyorum. Merkezdeki arkadaşlarımız ne olur ideolojik yaklaşımlarla bakmayın meseleye. Hizmet yok bunlarda. CHP Atatürk’ün partisi değil demiştik aynı şeyi söylüyorum. Selahattin Demirtaş’ın Çanakkale’de aldığı oy 6 bin. Ama CHP’nin omuz vermesiyle HDP’nin aldığı oy 15 bin. Bu oy nereden geldi? Bunlar CHP’li falan değil. Çanakkale Adliyesi’nden haykırıyorum, ispatı şu, Demirtaş’ın 6 bin aldığı oy ile HDP’nin aldığı 14-15 bin oyun gerekçesi gizli ittifaklardır. Tüm doğuda HDP’nin oyu düştü, ama Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy de oyları arttı. Bunu biz bilmiyor muyuz?” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 06.07.2018 19:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol