Çıkıp adam akıllı özür dileyin

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kalkım Belediyesine yaptığı ziyarette, Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenen Adalet Kurultayı’nda alkol tüketilmesini eleştirdi.

Çıkıp adam akıllı özür dileyin

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kalkım Belediyesine yaptığı ziyarette, Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenen Adalet Kurultayı’nda alkol tüketilmesini eleştirdi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 14:11
Çıkıp adam akıllı özür dileyin

Konu ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, son dönemde hemen her gün CHP’nin bir skandalıyla karşı karşıya geldiklerini, bu yüzden olaya şaşırmadıklarını söyledi. Turan; “CHP, yalanlarıyla, skandallarıyla gündeme geliyor. Daha iki gün önce Adil Öksüz, 15 Temmuz’dan sonra yurt içinde uçağa binerek yolculuk yapmış diyerek AK Parti’ye saldırdılar. Halbuki biraz daha baksalar söz konusu kişinin başka bir Adil Öksüz olduğunu anlayacaklardı. Ancak AK Parti’ye, hükümete saldırmak için olur olmadık sebep aradıklarından dolayı rezil olacaklarını düşünmediler. Önceki gün CHP’lilerin Çanakkale Şehitliği alanında alkol aldıklarını söyledik. Bizler, kimsenin ne giydiğine, ne içtiğine, ne yaptığına karışacak değiliz. Ancak oranın bir maneviyatı var. Orada 250 bin şehidimiz var. Anzaklar bile Anzak Gününe geldiklerinde mekânın mahremiyetine uyarak alkol almıyorlar. Ne yazık ki CHP’liler Anzaklar kadar Çanakkale Şehitliğine saygı duymadılar” dedi.

“Özür dilemek sizi küçültmez”

CHP Sözcüsü Tezcan, olayın kendini bilmez üç beş kişi tarafından gerçekleştirildiğini söylemişti. Turan buna da itiraz ederek toplu bir saygısızlık yapıldığını dile getirdi. Turan, “Elimizdeki fotoğraflardan da anlıyoruz ki olay Parti Sözcüsünün söylediği gibi üç beş kişi tarafından yapılmamış. Adeta toplu bir saygısızlıkla karşı karşıyayız. Kendi hatalarıyla yüzleşmek, bunun sorumluluğuyla millete gerçekleri açıklamak, özür dilemek erdemdir. Yalancılıkla itham edildiğimiz günün akşamında haklı olduğumuz bizzat kendileri tarafından da dile getirildiği için CHP’den özür bekliyoruz. Hem yürüyüşlerinde hem de kurultaylarında ‘hak, hukuk, adalet’ dediler. Madem hakka, hukuka, adalete bu kadar önem veriyorsunuz, o zaman hakkın, adaletin gereğini yerine getirerek bizden özür dileyin. Özür dilemek sizi küçültmez aksine sizi saygın hale getirir. CHP top çevireceğine adam akıllı çıkıp özür dilesin” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol