Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gökhan'a veto ..“Bunun hesabını verecek”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclisi’nde Tülay Ömercioğlu’na yönelik sergilediği tavırlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından veto yedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gökhan'a veto ..“Bunun hesabını verecek”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclisi’nde Tülay Ömercioğlu’na yönelik sergilediği tavırlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından veto yedi.

13 Ekim 2017 Cuma 12:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekim ayı Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu’na gösterdiği skandal tavırlar nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı 18 Mart törenlerinde konuşturmayacaklarını belirterek; “Bunun hesabını verecek” dedi.

“18 Mart’ta Çanakkale törenlerinde konuşturtmayacaksınız”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ciddi bir terbiyesizlik yaptığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Çanakkale’nin Belediye Başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Orada bizim meclis üyemize, konuşması esnasında bir bayan, hani bunlar kadın hakları savunucusuydu, hani bunların kadınlara saygısı vardı ve seçilmiş bir meclis üyesine, ‘sesini kes’, ‘çık’, ‘konuşma’ diyor. Sen bunu nasıl dersin ya. Sen bunu mu yaptın. 18 Mart geliyor. Şimdiden bende talimatı verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart’ta Çanakkale törenlerinde konuşturtmayacaksınız. Çünkü oradaki düzenlemenin faili hükümettir, validir. Dolayısıyla onun orada konuşma hakkı bir lütuftur. Dolayısıyla bu seçilmişler içinde böyle bir adımı attı. Seçilmişe saygısızlık yaptı. Bunun hesabını verecek” diye konuştu.

“Bizde sizi kovulması gereken yerden kovarız”

Erdoğan sözlerini şu şekilde konuştu; “Öyle havaalanı gelip bizi karşılama. Gelme karşılama bizi. Önce demokrasi terbiyesini bilmen lazım. Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onun sözünü kesersen, onu salondan kovarsan kusura bakma bizde sizi kovulması gereken yerden kovarız.”

“Bedelini ödeyeceksin”

“15 Temmuz’a, şehitlerimize, güvenlik güçlerimize, hakim ve savcılarımıza dil uzatan milletvekillerine, ezan ve kuran başta olmak üzere değerlerimize dil uzatan partilisine, milletin kendisine saldıran hiç kimseye toz kondurmayan bu zatın ana muhalefetin başında bulunması ülkemizin en büyük talihsizliğidir. Ne oldu. Belediye Başkanı için bir söz söyledi mi?” diyen Erdoğan; “Bir gün, iki gün bekledim baktım ses çıkmıyor ve ben hafta sonuna  bu işi bırakayım. Men dakka dukka. Kim bir kötülük yaparsa, dak ederse ona da duk edilir. Sessiz kalamayız. Yani bir yanağa vuracaksın, ondan sonra öbür yanağı uzat ona da vur. Biz de böyle bir kültür yok. Vurdun bedelini ödeyeceksin.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.10.2017 12:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol