Dehmen; “Afrin siyasi mi?”

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen, Afrin Şehitleri için okutulan mevlitleri takdirle karşıladıklarını, ancak siyasi amblem, slogan ve pankart asılmasını da doğru bulmadıklarını söyledi.

Dehmen; “Afrin siyasi mi?”

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen, Afrin Şehitleri için okutulan mevlitleri takdirle karşıladıklarını, ancak siyasi amblem, slogan ve pankart asılmasını da doğru bulmadıklarını söyledi.

27 Mart 2018 Salı 12:55
Dehmen; “Afrin siyasi mi?”

Sınır ötesi operasyonların siyasi malzeme yapıldığını ileri süren İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen; “Afrin Şehitleri için okutulan mevlitleri takdirle karşılıyoruz. Allah kabul etsin. Ancak orada siyasi amblem, slogan ve pankart asılmasını doğru bulmuyoruz. Ne yazık ki, iktidar sahipleri her şeyden nemalanmaya çalıştıkları gibi Afrin operasyonundan da nemalanma hesabı yapıyorlar. Kahraman ordumuzun sınır ötesi operasyonları siyasi malzeme yapılıyor. Şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın, kamu kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdikleri Ak Parti kongrelerinde sürekli olarak Afrin üzerinden siyaset yapmaları, dayanacakları, seçmenine söyleyecekleri hiç bir şey kalmadığını, tükendiklerini göstermektedir. Kahraman Ordumuz, Türkiye Cumhuriyetinin ordusudur. Ordu içinde siyaset yoktur, olmamalıdır. Siyasete alet edildiği dönemleri unutmadık. Uydurdukları senaryolarla, Ergenekon ve Balyoz gibi operasyonlarla, ordumuzu ne hale getirdiklerini, Kahraman Ordumuzu Feto Terör örgütüne nasıl teslim ettiklerini, Genelkurmay Başkanımız başta olmak üzere, ordu içindeki Cumhuriyetçi, Atatürkçü subayları nasıl vatan haini yaptıklarını unutmadık. Bu iktidar sayesinde, kahraman ordumuz içinde palazlanan feto terör örgütü üyelerinin 15 Temmuzda başımıza ne işler açtığını unutmadık. Unutmayacağız da! Şimdi Kahraman Ordumuzun yaptığı operasyonlar üzerinden ‘Reis Bizi Afrin’e Götür’, ‘Reis Afrin’den Bir şey Anlamadık, Münbiç’e Götür’ gibi sloganlar atıp, pankartlar asıp, savaş çığırtkanlığı yaparak siyasi nemalanmayı çalışanları kınıyoruz. Bu tuzu kurular, savaşın ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Bizler, gözüne uyku girmeyen on binlerce aileyle birlikte, gece gündüz Kahraman Mehmetçiğimizin ‘Ayağına Taş Değmesin’, başarıyla, sağlıkla dönsünler diye dua ediyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizin yaptığı operasyonları, sanki kendileri yapıyormuş gibi, siyasi arenalarda dillendirenleri ‘nemalanma’ peşinde koşanları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
PartiIyi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol