Güneşhan; “Raporun kabul edilebilir tarafı yoktur”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan hakkında Bilim ve Etik Kurulu tarafından verilen rapora tepki gösterdi. Güneşhan; “Belediye Başkanımız sayın Ülgür Gökhan hakkında Bilim ve Etik Kurulunun verdiği rapor kabul edilebilir değildir” dedi.

Güneşhan; “Raporun kabul edilebilir tarafı yoktur”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan hakkında Bilim ve Etik Kurulu tarafından verilen rapora tepki gösterdi. Güneşhan; “Belediye Başkanımız sayın Ülgür Gökhan hakkında Bilim ve Etik Kurulunun verdiği rapor kabul edilebilir değildir” dedi.

14 Şubat 2018 Çarşamba 14:37
Güneşhan; “Raporun kabul edilebilir tarafı yoktur”

Bilim ve Etik Kurulu’nun siyasi İktidarın talimatlarıyla hareket ettiğini iddia eden CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan yaptığı açıklamada; “Atanması Siyasi İktidar tarafından yapılan ve talimatla hareket eden Bilim ve Etik kurulunun, Çanakkale Belediye Başkanımız sayın Ülgür Gökhan hakkında düzenlemiş olduğu raporun kabul edilebilir tarafı yoktur. Çanakkale halkı, Belediye Başkanımız ile ilgili kararını, kendisini tekrar yüzde 54’ün üzerinde bir çoğunlukla destekleyerek o koltukta oturmasını sağlayarak vermiştir. Bilim ve Etik Kurulu Yönetiminde bulunan bazı kurul üyeleri son derece saygın ve dürüst kişilerden oluşmaktadır. Ancak bazı yönetim kurulu üyeleri haklarında görevi kötüye kullanma, bazı makamları hariç tutan hediye genelgesi yayınlama, cemaatlerden yargılanma ve suçlanma iddiası bulunanlar ile Camilerde VİP ibadet bölümü olmasını savunanlardan etik kurulu üyesi olmaz ve bunların vereceği kararlar da da etiklik aranmaz” dedi.

“Sorumlu davranmaya çağırıyoruz”

“Sayın Karadağ’ı, bir kadın ve bir anne olarak daha sorumlu davranmaya çağırıyoruz” diyen Güneşhan; “AKP döneminde fuhuş yüzde 790 , kadına yönelik şiddet yüzde 1400 , cinsel istismar yüzde 434 , uyuşturucu bağımlılığı yüzde 678 oranlarında artmıştır. 1.377 si erkek , 9.718 i kız çocuğu olmak üzere toplam 11.095 çocuk cinsel suçlara maruz kalmıştır. Kadın erkek eşitliği sıralamasında Türkiye 132 ülke arasında 127. Sırada yer alabilmiştir. AKP iktidarı döneminde 6375 kadın cinayeti işlenmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay delegelerinin oylarıyla Parti Meclisinse seçilen ve daha sonra Genel Başkan Yardımcısı olan Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek’i eleştirmek kimsenin haddine değildir. Cumhuriyet Halk Partisi kurultay delegelerine karşı yapılmış bir saygısızlıktır. AKP döneminde, Yargıtay ve yerel mahkemelerimiz tarafından YPG ve PYD hakkında Terör örgütü olduğuna dair karar verildiği tarihten sonra, liderleri Salih MÜSLİM Devlet protokolü ile saraylarda ve köşklerde kırmızı halılar serilerek ağırlanmıştır. Yine AKP döneminde, Türkiye Suriye de Karakozak köyü yakınlarında bulunan ve kendi topraklarımız sayılan bir bölgeden SÜLEYMEN ŞAH türbesini ve SAYGI KARAKOLUNU YPG nin desteği ile başka bir bölge olan EŞME köyü yakınlarına taşıyarak dış politikadaki başarısız ve tutarsız politikalarına bir yenisini daha eklemiştir. 29 Ekim 2014 Tarihinde Peşmergelerin 38 araçlık bir konvoyla Silopi , Cizre, Nusaybin ,Kızıltepe , Viranşehir ,Şanlıurfa üzerinden Suruç a , oradan da Mürşitpınar sınır kapısından Kobaniye silahları ile birlikte geçişi sağlamıştır. Ayrıca bu geçiş sırasında yenilen lahmacunların parası da AKP tarafından devlete ödettirilmiştir. Evet sayın Karadağ; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız. Bilgi sahibi olmak istediğinizde buna hazır olduğumuzu size daha önce basın yolu ile açıklamıştım. Gelin hep birlikte Çanakkalemiz için güzel şeyler yapalım. Ucuz ve seviyesiz siyaset ile Halkımızın gündemini boş yere meşgul etmeyelim” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpGüneşhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol