İpek’ten aday adaylığı başvurusu

CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde CHP’den İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

İpek’ten aday adaylığı başvurusu

CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde CHP’den İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

20 Ekim 2018 Cumartesi 14:10
İpek’ten aday adaylığı başvurusu

İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığı başvuru dilekçesini partisine teslim eden Rıdvan İpek, burada partililere seslendi. İlk olarak kamuoyuna kendisini tanıtan İpek; “2014 Mart ayında yapılan seçimlerde partimizin Biga teşkilatını temsilen Çanakkale İl Genel Meclis üyeliği görevime başladığım andan itibaren, Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olduğumu aklımdan bir an olsun çıkarmadan, ilçemizin köyleri başta olmak üzere, Biga’nın toplam bin 354 kilometre karesinde her vatandaşımızın derdini dinlemeye çalıştım, imkanlar dahilinde onların işlerinin çözülmesi için büyük gayret ve çaba sarf ettim. Partimiz ve siz değerli Cumhuriyet Halk Partililer, beş yıl önce bir görev verdiniz, bir sorumluluk yüklediniz. Bu sorumluluğu sizlere layık şekilde taşımaya çalıştım. Hepinize bu görevi bana layık gördüğünüz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden aday adayı oldu

“Ülkemizin kurucusu, Büyük Taaruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözünü aklımdan hiç çıkarmadan, bugün bir kez daha bu kutsal görevi yapmak için tekrardan aday adayı olduğumu sizlerin huzurunda ilan ediyorum” diyen İpek; “2014 yerel seçimlerinde; partimiz adına ilçemiz Biga’dan Çanakkale İl Genel Meclis üyesi olma fırsatı tanıyan üyelerimiz ve Bigalı hemşerilerimizin yüklediği beş yıllık sorumluluğu; sıradan olmadan, insana dokunarak ve partimizin fikirlerini yayarak, onurla ve gururla yapmış olmanın mutluluğu ile bugün sizlerin karşısındayım. Siyasetimde yapmış olduğum beş yıl görevim boyunca sorumluluklarımın bilincinde çalışarak, ilçe teşkilatımız adına ilçemiz Biga’nın tüm köylerinde partili partisiz ayrımı gözetmeksizin çalışmaya gayret gösterdim. İyi niyet ve samimiyetle, partimizin ilkelerini baş tacı ederek yapmış olduğum çalışmalar neticesinde, Çanakkale İl Genel Meclisi daimi üyesi ve ardından Çanakkale İl Genel Meclisi Denetleme Kurulu üyeliği görevlerini, sizlerin destekleri ile yaparak, ilçe teşkilatımıza ilkleri yaşattım. Geride kalan beş yıl boyunca Bigamıza borcumuzu ödemek adına, bize inanan, güvenen büyüklerimizi mahcup etmemek için, insan ayırmadan, her kapımızı çalana, anama, babama, kardeşime, eşime, çocuklarıma nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranmak gayreti içerisinde oldum” şeklinde konuştu.

Dürüst ve çalışkan olmaya daima gayret gösterdim

İpek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Cumhuriyet Halk Partisi demek; Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik,  Devrimcilik demektir. Cumhuriyet Halk Partisi demek muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak demektir. Bugün bu şehirde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında, inandığımız şekilde, özgür biçimde, hangi siyasi görüşten olursa olsun, tüm köylerimizdeki vatandaşlarımızla, kardeşçe ve huzur içinde yaşamamıza vesile olan, her zaman aynı şeyleri düşünmesek de, vefasızlık ve saygısızlık yapma hakkına sahip olmadığına inandığım, geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, il genel meclis üyelerimize teşekkürü bir borç biliyor, şükranlarımı sunuyorum. Siyasette amacımız; daha büyük kalabalıklarla yürümek olmalıdır. Asla aynı yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızı tasviye etmek olmamalıdır. Vefasızlık ve saygısızlık yapılmadan; siyasetimizde liyakat kurallarına bağlı kalarak, partimiz ilkelerini temel sayarak daha çok çalışmaya ve büyümeye ihtiyacımız vardır. Yıllar sonra üye bazında yapılacak olan ön seçimin mutluluğunu hep birlikte yaşarken, aday olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sözlerime burada son verirken, Bayram havasında geçmesini ümit ettiğimiz ön seçimde demokrasimizin diğer partilere örnek olması dileğiyle, tüm adaylara başarılar diliyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpAday
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol