Kamçı, AK Parti’den aday adayı

Çanakkale eski Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti’den Çanakkale Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Kamçı, AK Parti’den aday adayı

Çanakkale eski Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti’den Çanakkale Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 10:23
Kamçı, AK Parti’den aday adayı

Parti binasında AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız’a yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuru dilekçesini teslim eden Çanakkale’nin eski Valisi Süleyman Kamçı, düzenlediği basın toplantısında Çanakkale Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Kamçı yaptığı açıklamada; “Çanakkale’de 6 yıl Valilik görevinde bulunduktan sonra bundan 12 yıl önce ayrılmıştım. Bu 12 yıl içerisinde vaktimin bir kısmını da burada geçirmeye devam ettim. Her sene iki defa mutlaka geliyorum. Merkez Valiliği görevimi de Çanakkale’de geçirdim. Emekli olduktan sonra da Çanakkale’de yaşayacağımı her seferinde açıklamıştım” dedi.

Çanakkale’de artık değişimin zamanı geldi

Çanakkale’de artık yerelde bir değişimin zamanı geldiğini ifade eden Kamçı; “Aday adaylığım kesinleşti ve AK Parti’den Çanakkale Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yaptım. Çanakkale’de artık yerelde bir değişimin zamanı geldiğine inanıyorum. Bu değişimi inşallah başaracağız. Şimdiye kadar bizler Çanakkale’de gerekli hizmetleri almakta biraz geciktik. Bu yüzden alınan hizmetler Çanakkale’ye şehirler diyarına yakışmıyor. Bunların arttırılması gerekiyor. Halkımızın desteği ile bizler bu değişimi gerçekleştirebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Çanakkale’ye hizmet etmeye talibim

“36 yıl boyunca devlette görev yaptım, bunun 20 yılı Vali olarak. Bu bilgi ve deneyimimi şu andan sonra yaşamayı planladığım Çanakkale’ye hizmet etmeye talibim” diyen Kamçı; “Çok güzel olacak, Çanakkale insanı halkı buna fazlasıyla layıktır. AK Parti içerisinde birçok aday adayı arkadaşımız var; kim göreve seçilirse destek vermeye hazırız. Bu değişimin sağlanması için her aday adayı arkadaşımın birbirine destek olacağına inanıyorum. Çanakkale’yi, Çanakkale insanını seviyorum” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol