Karadağ; “Adaletsizliğe başvuran CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?”

Gazetemizin okuyucularına duyurduğu CHP delege seçimlerindeki hile görüntüleri kentte büyük yankı uyandırdı.

Karadağ; “Adaletsizliğe başvuran CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?”

Gazetemizin okuyucularına duyurduğu CHP delege seçimlerindeki hile görüntüleri kentte büyük yankı uyandırdı.

29 Eylül 2017 Cuma 19:22
Karadağ; “Adaletsizliğe başvuran CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?”

CHP’nin delege seçimlerinde hileye başvurulması ile ilgili gazetemizin ulaştığı kamera görüntüleri üzerine açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ; “Kendi delege seçimlerinde bile binbir türlü adaletsizliğe başvuran CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?” dedi.

“Delege seçimlerine hile karıştırılmıştır”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, gazetemizin ‘Olmaz böyle şey. Delege seçimlerinde hile kamerada’ başlığıyla manşetten duyurduğu delege seçimlerinde yaşanan hile görüntülerini değerlendirdi. Sahte oyların birer birer sandığa atıldığı görüntüleri büyük bir hayretle izlediklerini belirten Başkan Karadağ; “Sözde adalet kurultayının Çanakkale’de düzenlenmesi CHP Çanakkale İl Örgütüne adalet getirmemiş olmalı ki, bizzat CHP İl Başkanı Nejat Önder’in fiziki kontrolünde delege seçimlerinde oy çalmak sureti ile delege seçimlerine hile karıştırılmıştır” dedi.

“CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?”

“Maalesef dün akşam saatlerinde yerel basında yer alan görüntüleri büyük bir hayretle izledik, arkadaşlarımıza görüntüleri defalarca izlemelerini ve herhangi bir montaj durumu olup olmadığını araştırmaları talimatını verdik” diyen Başkan Karadağ; “Malum Cumhuriyet Halk Partisinde koltuk kavgaları için kaset ve montaj olaylarının çok sık başvurulan bir parti olma hasebi ile bu görüntülerin gerçekliği konusunda derin araştırmalar yaptırdık. Fakat maalesef ulaştığımız veriler sonucu bu görüntülerin gerçek olduğunu tespit ettik. CHP İl Başkanı Nejat Önder’in birebir katıldığı bu oy hırsızlığında maalesef CHP delege seçimlerine hile karıştığı tescillenmiş oldu. Kendi delege seçimlerinde bile binbir türlü adaletsizliğe başvuran CHP’mi bu ülkeye adalet getirecek?” şeklinde konuştu.

“Kılıçdaroğlu, hile sonrası adaletli bir karar verecek mi?”

Türkiye’de ana muhalefet olarak görev yapan Çanakkale’de yerel yönetimde iktidar olan bir partinin İl Başkanının böyle kirli oyunlar ile koltuğunu korumak istemesinin çok çirkin bir durum olduğuna vurgu yapan Başkan Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hilenin sorumluları ile ilgili olarak adaletli bir karar vereceğini umduğunu söyledi. Karadağ; “Evet bu mesele CHP’nin parti içi bir meselesi olmakla birlikte yapılan usulsüzlüğün bizzat CHP İl Başkanı tarafından yapılması tüm Çanakkale’yi ilgilendiren bir mesele olmuştur. Türkiye’de ana muhalefet olarak görev yapan Çanakkale’de yerel yönetimde iktidar olan bir partinin İl Başkanının böyle kirli oyunlar ile koltuğunu korumak istemesi çok çirkin bir durumdur. Konu ile ilgili olarak görüntüler mutlak suretle CHP Genel Merkezine de intikal etmiştir veya edecektir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hilenin sorumluları ile ilgili olarak adaletli bir karar vereceğini umuyoruz. Bu görüntüler Adalet kurultayları düzenlemekle adalet elde edilemeyeceğinin ispatı olmuştur” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol