Karadağ; “CHP’yi tek adam yönetiyor”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, kongrenin ardından oluşan yeni il yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Karadağ; “CHP’yi tek adam yönetiyor”

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, kongrenin ardından oluşan yeni il yönetimini kamuoyuna tanıttı.

06 Şubat 2018 Salı 13:31
Karadağ; “CHP’yi tek adam yönetiyor”

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında kent gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı ve şölen havasında gerçekleşen kongrenin ardından oluşan İl Yönetiminde yer alan isimleri tek tek tanıttı. Ekibi ile birlikte Çanakkale’de tarih yazacaklarını yineleyen Başkan Yeşim Karadağ; “Çanakkale’de önemli çalışmalara imza atacağız. Çünkü tecrübeli bir ekibe sahibiz” dedi. Çanakkale’de AK Parti olarak Ülgür Gökhan’ı devireceklerinin altını çizen Başkan Karadağ; “Ülgür Gökhan’ı AK Parti olarak önümüzdeki süreçte devireceğiz. İşimizin de çok kolay olacağına inanıyoruz. Çünkü karşımızda tek adam var. Yaptığı tek bir hata açıkçası tüm teşkilatına yansıyacak. Hata da yapmaya devam ettiği için işimiz kolay” diye konuştu.

Gölge belediyeciliği kuracağız

Avrupa’da uygulanan bir sistem olan gölge belediyeciliğini kuracaklarını açıklayan İl Başkanı Karadağ; “Çanakkale’de hep beraber tarih yazacağız. Çünkü ben hem kendime hem de ekibime güveniyorum. Önümüzde izleyeceğimiz politikalar noktasında da çalışmalar yaptık. Çünkü ok zor ve önemli bir görevi ifa edeceğiz. İl Yönetimi olarak önümüzdeki süreçte çözüm, politika, strateji üreteceğiz. İnşallah Çanakkale’yi değişime ve yeni döneme hazırlayacağız. Belediye seçimlerinde gölge belediye kuracağız. Bu Avrupa’da uygulanan bir sistem. Biz gölge belediyeciliği kuracağız” dedi.

Çanakkale’de AK Parti olarak tarih yazacağız

Çanakkale’nin tüm yatırımlarını, verilerini ve sorunlarını çok yakından takip edeceklerini ifade eden Başkan Karadağ; “Vatandaşlarımızla, STK’larımızla yakınız ama daha yakın bir diyalog halinde olacağız. Bunlarla ilgili bilgileri de kamuoyuyla paylaşacağız. Kamu yatırımlarının her zaman takipçisi olacağız. Çanakkale altın dönemini yaşıyor. Yatırımlar noktasında AK Parti Grup Başkanvekilimiz sayın Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz sayın Ayhan Gider elinden geleni ardına koymuyor. Çanakkalemiz gerçekten altın dönemini yaşıyor. İlimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile daha yakın koordinasyon içerisinde olacağız. Çanakkale’nin tanıtımına çok özen göstereceğiz. 2018 Troia Yılı olarak kabul edildi. Bu noktada çok hummalı bir çalışma var. Troia’yı biz biliyoruz ama uluslararasına taşımak ve duyurmak istiyoruz. İl olarak tüm ilçelerimizle, belde, mahalle ve tüm teşkilatlarımızla bir bütün olarak taşın altına elimizi koyduk ve önümüzdeki süreçte de Çanakkale’de biz AK Parti olarak bir tarih yazacağız” diye konuştu.

AK Parti olarak Ülgür Gökhan’ı devireceğiz

AK Parti olarak Çanakkale’de Ülgür Gökhan’ı devireceklerini kaydeden Başkan Karadağ, bu noktada da işlerinin kolay olduğunu, çünkü Gökhan’ın sürekli hata yaptığını söyledi. Başkan Karadağ; “Çanakkale’de CHP demek eşittir Ülgür Gökhan oldu. Ülgür Gökhan da bu kentin belediye başkanı. Belediyenin tüm imkanlarının seçimlerde hatta belediye seçiminden başlayıp il kongresine kadar gittiğini gördük. Burada Belediyenin teşkilatları üzerinde kurduğu baskıyı gördük. Ülgür Gökhan’ın tek adam olma hazzını yaşadığını görüyoruz. Tek adamlıkla bile kaybediyor, biz Ülgür Gökhan’ı AK Parti olarak önümüzdeki süreçte devireceğiz. İşimizin de çok kolay olacağına inanıyoruz. Çünkü karşımızda tek adam var. Yaptığı tek bir hata açıkçası tüm teşkilatına yansıyacak. Hata da yapmaya devam ettiği için işimiz kolay” ifadelerini kullandı.

Listeyi hazırlarken herkesle istişare ettim

Uzun süredir kent gündemini meşgul eden İl Yönetimi listesi konusuna da değinen Başkan Yeşim Karadağ, AK Parti İl Yönetimi listesini oluşturmak için partideki herkes ile görüş alışverişinde bulunduğunu ve en son Genel Merkez öncülüğünde listeyi hazırladıklarını vurguladı. Karadağ; “Kongremizin ardından basında bir çok konu yer aldı. Kongre yapılır ve ardından bir hafta eleştirisi olur ondan sonra herkes yoluna bakar. Böyle bir gerçeklik var. Ama bu eleştiriler hala bitmedi bu da demek oluyor ki, bence biz iyi olduğumuz için hala konuşuluyoruz. Listemi ben hazırladım. Çünkü yönetim kurulu arkadaşlarımızla çalışacak ve yol yürüyecek olan benim. Ama bu bence fazla büyütüldü. Ben teşkilatların içerisinde geliyorum. Teşkilatçılığı biliyorum. İşi yaparken herkese sormak, danışma ve istişare etmek gerektiğini de biliyorum. Partimizde herkes ile istişare ettim. En son kararı Genel Merkez öncülüğünde listeyi hazırladık. Son şeklini vermek de en doğal hakkımdır diye düşünüyorum” dedi.

3 istifamız var

“3 tane istifamız var” diyen Karadağ; “Ama Genel Merkez Bölge Koordinatörümüzle birlikte bu listeyi yaptık. İstifa eden arkadaşlarımızdan bir tanesi Zeyyat Volkan Bayram. Zeyyat Volkan Bayram ile çalıştık, yarın bir gün Zeyyat Volkan Bayram’a bir görev verdiğimiz zaman kaçınmadan bu görevi yerine getireceğine de inanıyoruz. Diğer iki istifa ise Vural Bulut ve Vahap Özsüer” şeklinde konuştu.

Uyum içerisinde çalışıyoruz

Başkan Karadağ sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Biz milletvekillerimizle ve tüm teşkilatımızla gerçekten uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyumun içerisine fitne sokmak isteyenleri gerçekten anlamıyorum. Gerçekten hiç olmayan konular ve laflar çıkıyor. Biz tüm bunlara rağmen uyum içerisinde Çanakkale için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu da net olarak söylüyorum.”

Tecrübeli bir ekibiz

AK Parti İl Yönetimi olarak tecrübeli bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Başkan Karadağ; “Aramızda sadece dört yeni arkadaşımız var. Herkes tecrübeli. Biz de herkes hazır, ne yapacağını bilen, teşkilatın içerisinde yoğrulmuş ve hepsi bilinen arkadaşlarımız” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 06.02.2018 13:34
Anahtar Kelimeler:
ChpAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol