Olcay Kılavuz; “Türk Andından vazgeçmez!”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz teşkilat ziyaretleri kapsamında Çanakkale’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Olcay Kılavuz; “Türk Andından vazgeçmez!”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz teşkilat ziyaretleri kapsamında Çanakkale’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

20 Ekim 2018 Cumartesi 16:26
Olcay Kılavuz; “Türk Andından vazgeçmez!”

Ülkü Ocakları Çanakkale-Lapseki İlçe Başkanlığı ve MHP Lapseki İlçe Başkanlığı ile başlayan programlar Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ile devam etti. Valilik ziyareti sonrası Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanı Hakan İmamoğlu ile birlikte MHP Çanakkale İl Başkanlığına ziyarette bulunan Kılavuz, İl Başkanı Hakan Pınar ve MHP Çanakkale İl Yöneticileri ile bir araya geldi. Akabinde Türkiye Kamu-Sen ve TÜRKAV Çanakkale Temsilciliklerini ziyaret eden Kılavuz; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İçdaş Kongre Merkezi’nde Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığı tarafından tertip edilen Cumhuriyet Şöleni’ne katıldı. Cumhuriyet Şöleni’nde konuşan Kılavuz; “Bizim her şeyden evvel önceliğimiz vatanımızdır. Vatanımız anamızdır, yârimizdir, babamızdır, her şeyimizdir. Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Vatanımızı hiçbir haine hiçbir gafile asla böldürtmeyeceğiz. Ardımız önümüz ihanet ve melanet duvarlarıyla çevrilidir. Ama bunların her birini imanımızla aşacağız ve hiçbir alçağa da göz açtırmayacağız. Biz bu vatan için yaşayan insanlarız. Ama iş başa düştüğünde yiğitlerimiz vardır; askerlerimiz, polislerimiz, kahramanlarımız gerçekten soylu bir mücadele veriyor” dedi.

“Türk Milleti’nin 57. Alayı olarak Ülkü Ocakları hazırdır!”

“Ama bize de iş düşerse canımızı, başımız vermekten hiçbir zaman kaçınmayız, önemli olan bu vatan için yaşamaktır. Ama gerektiğinde de bu vatan için şehadet şerbetini içemeye hazır olan Türk Milleti’nin 57. Alayı olarak Ülkü Ocakları hazırdır” diyen Kılavuz; “Malumunuz olduğunuz üzere 2013 yılında andımız kaldırılmıştı. Andımız hepimiz adına büyük bir şuurlanmadır, bir yemindir. Milli manevi değerlerimiz adına bir öğretidir. Dolayısıyla andımız kaldırılınca biz Ülkü Ocakları olarak yurdun her köşesinde bu konuda tavır ve tepkimizi ortaya koyarak andımızı okumuştuk.

“Neden Andımızdan korkmaktadırlar?”

Dün itibari ile Danıştay 8.Dairesinin vermiş olduğu karar ile andımızın tekraren okutulması gündemdedir. Andımız tekraren büyük bir aşkla, şevkle, imanla çocuklarımıza, yavrularımıza okutulacaktır. Ama ne hikmetse andımızdan rahatsız olanların sayısı bir hayli çoktur. Neden andımızdan rahatsızlardır? Neden Andımızdan korkmaktadırlar? Biz bunu gerçekten merak etmekteyiz” şeklinde konuştu.

“Milli Şuuru sulandırmaya çalışmaktadırlar!”

Kılavuz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bazı iyi niyetliler dışında Andımız adına yakışıksızca açıklamalarda bulunanların tahlil edilmesi gerekiyor. Bu ucuz tiplerin Türklük adına düşmanlıktan başka hiçbir şeylerinin olmadığını görmekteyiz. Türküm demek suç mudur? Neden bunu büyük bir mesele olarak gündeme getiriyorsunuz. Neden memleketimizin başında onca mesele varken, ülkemizde askeri, siyasal, kültürel, diplomatik, ekonomik operasyonlar yapılıyorken bunlara kafa yormak yerine hepimizin şanı, şerefi olan hepimize güç veren; hepimizi ayrı bir ruh haliyle güçlendiren Andımızdan rahatsız olanlar Milli Şuuru sulandırmaya çalışmaktadırlar.

“Türk’ün Andıyla uğraşmayın!”

Bunlar gerçekten iyi niyetli insanlar olamazlar; bunlar millet memleket düşmanlarıdır. Bunların fetö zihniyetinden başka bir şeyleri yoktur. Bu düşünceleri ortaya koyanlar dün fetöye sağlık, şifa dileyenlerdir. Bugün bakıldığında yine aynı zihniyeti ortaya koyuyorlar. Bunu şiddetle kınıyoruz! Türk’ün Andıyla uğraşmayın! Türk, Allah’ın izniyle andını ebediyete kadar etmiştir.” Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığı’nın düzenlediği Cumhuriyet Şöleni’nde sevgiyle karşılanan Kılavuz, konuşmalarının ardından “Şimdi sizleri hep birlikte Türk ve Türkiye düşmanlarına inat Andımızı okuyama davet ediyorum.” diyerek salonda bulunan coşkulu kalabalığı Andımızı okumaya davet etti. Büyük bir şevkle Andımızın okunmasının ardından Grup Göktürkler ve Ali Kınık sevilen şarkılarıyla sahnede yer alarak Cumhuriyet Şöleni son buldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Mhpülkü Ocakları
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol