Ölçek; “Görüntüler bir ibret tablosu niteliğindedir”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın belediye ile ilgili astırdığı borç afişi ile başlayan görüntülerin bir ibret tablosu niteliğinde olduğunu söyledi.

Ölçek; “Görüntüler bir ibret tablosu niteliğindedir”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın belediye ile ilgili astırdığı borç afişi ile başlayan görüntülerin bir ibret tablosu niteliğinde olduğunu söyledi.

12 Nisan 2019 Cuma 13:02
Ölçek; “Görüntüler bir ibret tablosu niteliğindedir”

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; “Kepez'de CHP'li belediyenin 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi ve sonrası kamuoyunun tanık olduğu görüntüler bir ibret tablosu niteliğindedir. Çanakkale ve Kepez uzun yıllardır eski belediye başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan'ın sergilediği davranışları, yaptığı uygulamaları ve kendi partisinin yöneticileri ile ters düşüp bitmeyen kavgaları ile gündemde kalmıştır. Özellikle Kepez halkı bu kavgaların ulu orta cereyan etmesinden her zaman rahatsız olmuştur. Şimdide 31 Mart sonrası benzer davranış ve hareketleri maalesef Kepez halkı ve siyasi kamuoyu hayretle izlemektedir. Parti ilkelerine hiç uymadığı gibi insani ve ahlaki değerlere de ters düşen bu eylem ve davranışlar CHP'ye olduğu gibi hiçbir siyasi partiye asla yakıştırılamaz. Parti içinde uzun yıllardır süre gelen kavgaların hangi boyutlara ulaştığı; 31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni belediye başkanının hizmet yerine kendi kavgalarını ve kendi partisinin başarısızlıklarını ortaya koyan bir afiş astırması ne siyasi etiğe nede insani ve ahlaki değerlere sığmamaktadır” dedi.

Kepez doğru yolu bulacaktır

“Her yerde olduğu gibi Kepez'de de halk kendisini yöneten belediyeden hizmet, katkı ve herşeyden önce uzlaşma beklemektedir” diyen Ölçek; “Eski ve yeni belediye başkanlarının hizmetten önce neyi ön planda tuttukları açıkça görülmektedir. Türkiye’nin en büyük beldesinde yaşanan bu süreç bir talihsizlik belgeselidir. Bu belgesel sadece Kepez'de değil tüm CHP'li belediyelerin hüküm sürdüğü tüm belde, ilçe ve illerde açıklıkla izlenmektedir. Bu çerçevede CHP'nin Çanakkale’de merkez ilçe ve beldelerinde nasıl bir yapıda olduğu ve ürettikleri öfke, kavga ve geçimsiz tavırların adresi olduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne sererek adeta bitmeyen bir dizi film niteliğinde olduğunu görmekten duyduğumuz rahatsızlığı belirtmek isterim. Tüm bu olumsuzlukları milletimiz, değerli Kepez halkı ve CHP'yi yerel yönetime getiren oy verenleri de çok rahatsız ettiğine inanıyor ve tüm bu gelişmeler ışığında gecikse de doğru yolu bulacaklarına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Başkan Ölçek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “İşte bu noktada her zaman her yerde gururla ifade ettiğimiz gibi AK Belediyecilikte bu ve buna benzer süreçler asla yaşanmamış olup sadece hizmet ve insan odaklı yerel yönetim siyaseti izlendiği halkımız tarafından da onanmıştır. Buda 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin sonucunda AK Parti’yi bir kez daha birinci yapmıştır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleKepezBirolarslan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol