Ölçek;“Düne kadar doğru dediklerinize bugün neden kötü demeyi tercih etmektesiniz”

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Ölçek;“Düne kadar doğru dediklerinize bugün neden kötü demeyi tercih etmektesiniz”

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın yaptığı açıklamaya cevap verdi.

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:27
Ölçek;“Düne kadar doğru dediklerinize bugün neden kötü demeyi tercih etmektesiniz”

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın yapmış olduğu basın açıklamasına cevap verdi. Ölçek yaptığı açıklamada ise, “Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrelere katılan Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın “Makam istedim vermediler, tayin istedim yapmadılar gibi gerekçelerle parti değiştirmek bizim siyasi ahlakımızın gereği değil” şeklindeki açıklamalarına kendilerini sözde gelecek savunucuları olarak adlandıran Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım eleştiride bulunmuş, açıklamasında partimizin kuruluşunda görev alan ve Refah Partisinden geçen kurucularımıza yönelik de söylemler gerçekleştirmiş. Yıldırım’ın Refah Partisi içinden kopan insanlar olarak nitelendirdiği kurucularımız şu an yine partimizin çizgisinde Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimizi 2023 vizyonuna taşımak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Sayın Grup Başkanvekilimizin söylemlerine bizler sonuna kadar katılıyoruz. Partimizde makam ve mevki beklentisi olanlar şu an girdikleri çıkmazda acaba bir şeyler yapabilir miyiz sorusuna yanıt aramaktadırlar. Yıldırım açıklamasında kendilerinin makam ve mevki beklentisi içinde olmadığını belirtmiştir. Ancak geriye dönük baktığımızda şu an inanmadıkları ve sözde geleceğe yön vermek isteyen partinin genel başkanını partimiz Başbakan yapmıştır. Yine Yıldırım partimizde 2 dönem milletvekili aday adayı olmuştur. Partinin kurucular kurulunda yer alan Yeşim Karadağ milletvekilliği adaylığı, belediye başkan adaylığı ve il başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Diğer bir arkadaşımız ise gençlik kolları başkan adayı olmuştur. Bunun yanında merkez ilçe yöneticiliği görevlerinde yer almıştır. Şimdi buradan Yıldırım’a şunu sormak istiyorum. Düne kadar doğru dediklerinize bugün neden kötü demeyi tercih etmektesiniz. Sayın Grup Başkanvekilimizin Çanakkale için bir değer bir nimet olduğunu gelinen noktada muhalefet parti belediye başkanları dahil tüm Çanakkale halkı öğrenmiştir. Ankara’ya giden hiçbir belediye başkanımız parti ayrımı yapmaksızın eli boş Çanakkale’ye dönmemiştir. Bunu inkâr eden bir belediye başkanı dahil çıkmayacağını buradan altını çiziyorum. Onun için Yıldırım’ın Sayın Grup Başkanvekilimize önseçim yakıştırmasını kabul etmiyor önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerde kendilerinin sandıktan nasıl çıkacağını önce oturup düşünmelerini kendilerine öneriyorum. Gelecek Partisinde makam ve mevki beklentisi hiçbir ferdin yer almadığının altına imzasını atan il başkanına son sözüm şudur. Önce kendinizden başlayarak yanınızda yürüyenlerin nerelerden gelip koltuklarını kaybedince ne yaptıklarına iyi bakmasının doğru olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol