Öz; “AKP, partimize komplolar üretiyor”

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale’de gerçekleştirdiği ziyaretleri ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Öz; “AKP, partimize komplolar üretiyor”

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale’de gerçekleştirdiği ziyaretleri ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

18 Ağustos 2017 Cuma 15:59
Öz; “AKP, partimize komplolar üretiyor”

Çanakkale Biga ilçesi, Çan ilçesi ve İl merkezinde buluştuğu hemşehrileriyle hasret gideren CHP’li Öz, Ülke gündemini değerlendirdi ve Cumhuriyet Halk Partisi politikalarını vatandaşlara aktarıyor. Ziyaretlerinde hemşehrilerinin görüş ve düşüncelerini de dinleyen CHP’li Öz, AK Parti’nin sadece örgütlerinde değil, tümüyle metal yorgunluğu yaşadığını için CHP’ye karşı komplo ürettiğini vurguladı ve AK Parti’nin Adil Öksüzü nota ile aramasını eleştirdi. Hemşehrileriyle buluşmalarında açıklamalarda bulunan CHP’li Öz; “Devlet politikası, Ülkemizin refah düzeyinin artması ve toplumsal bütünleşme olası gerekirken, AKP politika yanlışlıkları ve hatalarını kabullenmeyip suçlu arama girişimleri, Ülkemizde deprem etkisi yaratmaktadır. Dün kendi söylediklerini kabul etmeyenler, memurumuza %3 lük zam artışını uygun görenler, terörle mücadelede tutarlı olmayanlar, çiftçimizi, emeklimizi, işçimizi yoksulluk sınırın altında geçinmeye mahkum ederek hak ettiği kazancı vermeyenler, adaleti, hukuku yok sayanlar vatandaşımızın sabrını taşırmış ve Ülkemizin refah düzeyini değil endişe düzeyini arttırmıştır. Üstelik biz vatandaşımızın geleceği için sorunlara çözüm olacak Ülke politikalarımızı anlattıkça, herkes için hak, hukuk, adalet istiyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bunun tahsisini sağlayacağız dedikçe, partimizin etrafında artan kenetlenmeyi siyasi hırsa dönüştüren AKP, saldırganlaşmış ve sırtındaki tır yüküyle partimize karşı komplolar üretmektedir” dedi.

“AKP, asılsız suçlamalar ile kendi suçunu örtmeye çalışıyor”

“Referandum sonucu olan Hayır bloğunun bütünlüğü, adalet yürüyüşümüz ile güçlenmiş ve adalet talebimiz toplumumuzu kucaklamıştır” diyen Öz; “Politikaları tükenen AKP, elinde tek bir delili olmaksızın Milletvekilimiz Enis BERBEROĞLU ’nu tutuklayarak Partimize karşı baskı ortamı oluşturmak istemektedir. Mit tırlarında taşınanlar Devlet sırrı değil AKP’nin ayıbıdır ve suçlarını örtmek için başka suçlu arama telaşları, Ülkemizin uluslararası itibarını zedelemektedir. Cumhuriyet Halk Partisi uydurmalara ve komplolara boyun eğmez, çünkü yıllarca kumpasçılarla mücadele ettiği gibi bugünde etmektedir, yarında edecektir. Dün Ülkemize kumpas kuran hoca efendilerine laf söyletmemek yerine dikkate alsaydılar, hain darbe girişimi olmayacaktı. Fakat Hoca Efendi sevdası biten AKP’nin kumpas sevdası devam ediyor” diye konuştu.

“OHAL’de adil olmayan AKP, kendi öksüzünü Almanya’da nota ile arıyor”

Öz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Irak’ta askerimizin başına çuval geçirilmesine “Nota öyle her kafa estiğinde verilen bir şey değildir ne veriyorsunuz müzik notası mı?” diyen Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya öksüz orda mı diye verdiği Nota, Adil midir? Vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Vatandaşlarımızın Ülke politikalarını şekillendirmedeki haklarını, siyasi emellerine engel gören AKP, 15 yıllık iktidarında hem Ülkemizin demokrasisine hem de üretimine zarar verdi. Daha az üreten ve daha fazla muhtaç kalan toplum ile, egemenliğin millette değil bir kişide olduğu yönetim modeli diktatörlük hayallerinin ürünüdür. Hak, hukuk ve adalet demokrasinin temelidir. Kaybettiğini fark eden AKP hem toplumu kutuplaştırmak hem de vatandaşın umudu olan CHP’ye karşı cephe oluşturmak istemektedir. Fakat önümüzdeki ilk seçimde bir kişi değil milletin egemenliğini kazanacak. Çünkü metal yorgunluğu AKP örgütlerinde değil, AKP’nin tümünde vardır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında AKP’nin bütün yanlış uygulamalarına son verilecek. Tüketime muhtaç bırakılıp, sadaka zam çok görülen değil, üreten, emeğinin karşılığını olan ve büyüme hedefinden payını alan toplumumuz olacak.”

“CHP’nin politikaları vatandaşımız için umut vericidir”

“Biz vatandaşa ayrı yandaşa ayrı gelecek düşünmüyoruz, biz suç değil çözüm üretiyoruz, biz Vatandaşımızın sadaka zam ile değil, hak ettiği kazanç ile yaşamasını istiyoruz. Çünkü biz sadece oy verenin değil bütün milletimizin partisiyiz” diyen Öz; “Ülkemiz için, vatandaşımızın refah geleceği için şeffaf politikalarımız var. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi varsa Milletimiz için var” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol