Partim için göreve hazırım

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Partisinin her zaman yanında olacağını belirten Başkan Gökhan, her türlü verilecek göreve de hazır olduğunu söyledi.

Partim için göreve hazırım

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Partisinin her zaman yanında olacağını belirten Başkan Gökhan, her türlü verilecek göreve de hazır olduğunu söyledi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 18:02
Partim için göreve hazırım

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geçtiğimiz günlerde tamamlanan kongre sürecinin ardından oluşan yeni CHP yönetimini CHP Çanakkale İl Binası’nda ziyaret etti. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın kapıda karşıladığı Başkan Ülgür Gökhan kitap ve tablo hediye etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı İsmet Güneşhan;  “Ülgür Gökhan bize her zaman destek olmuştur. Siyasete Ülgür Gökhan ile birlikte başlamıştım. Yıllardır da birlikte siyaset yapıyoruz. Kendisiyle siyaset yapmaktan da her zaman mutlu oldum. Kendisi zaten örgütten gelen, örgütü çok iyi bilen, Türkiye’de sol sosyal demokrat siyasetinde çok az kişiye nasip olacak olan CHP-SHP birleşme kurultayında divan başkanlığı yapmış, yani kısa sürede olsa partimizin genel başkanlığını yapmış bir büyüğümüz. Kendisiyle birlikte önümüzdeki dönemde başkanımız ile birlikte Çanakkale’de hem CHP’nin çok iyi yerlere gelmesi hem de Çanakkale’nin çok iyi yerlere gelmesi beraber çalışacağız. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

“Seçimlerde çok başarılı olacağız”

CHP İl Örgütü ve Belediye işbirliğiyle Çanakkale’de güzel işlere imza atacaklarını ifade eden Başkan Güneşhan; “Örgüt, belediye, yerel yönetim işbirliğiyle çok güzel işler yapacağız. 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde ister büyük şehir olsun, ister mevcut sistemiyle olsun, yine geçtiğimiz dönemde olduğu gibi %54’lük bir oy ile açık ara farkla belediyeyi alacağımıza inanıyorum. Yine buradan alacağımız güç ve kuvvet ile de genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok başarılı olacağız.” diye konuştu.

Gökhan; “Hiç bir siyasi çatışmanın içine girmeyeceğiz”

Çanakkale’de çok güzel bir seçim süreci yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “İlimizde ve ilçelerimizde çok güzel seçimler yapıldı ve buradan birlik ve beraberlik mesajları çıktı.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çanakkale Merkez’de iktidarda olduğunu belirten Gökhan; “Önümüzdeki iki yıl içerisinde 3 tane önemli seçim geçireceğiz. Başta yerel yönetimler seçimleri, daha sonra da milletvekili daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi. Dolayısıyla burada, sorumluluğu yüksek bir görev üstlenildi. Biz bu kenttin %50’sinden fazlasını temsil ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde yüzdeyi arttırmak, bütünşehir olacak olursa o seçimleri kazanmak, belediye olan ilçelerde belediye seçimlerini alıp, bu yerlerde birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda çalışılacak.” ifadelerini kullandı.

“Seçimlere odaklanacağız”

Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve milletvekilleri ile birlikte Truva Otel’inde gerçekleştirdikleri toplantıya da değinen Başkan Ülgür Gökhan, “4 saat süren uzun bir toplantı oldu. 4 saat boyunca herkes, hep bir hedefe odaklandık. O da şu, hiçbir siyasi çatışma veya çekişmenin içine girmeden tamamen önümüzdeki seçimlere odaklanılması. Onun için yerel yönetimler önemli. Yerel yönetimler, ilçe yönetimleri, il örgütü koordinasyonunda, mevcut il genel meclis üyeleri ve tabiatıyla milletvekillerimizi de arkamıza alarak Çanakkale ilinde kesinlik başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. O toplantıdan böyle bir sonuç çıktı.” dedi. Gökhan son olarak örgütün her zaman yanında olduğunu ve her türlü verilecek göreve hazır olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi. Gökhan’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 22.01.2018 18:08
Anahtar Kelimeler:
Gökhanülgür
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol