Pınar; “Sevincimiz buruktur”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, Millet Aklı sloganı ile yola çıkan Cumhur İttifakı’nın Ülkeye mührünü vurduğunu, bu anlamda büyük bir sevinç, Ülkemiz adına şevk ve heyecan içerisinde olduklarını söyledi.

Pınar; “Sevincimiz buruktur”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, Millet Aklı sloganı ile yola çıkan Cumhur İttifakı’nın Ülkeye mührünü vurduğunu, bu anlamda büyük bir sevinç, Ülkemiz adına şevk ve heyecan içerisinde olduklarını söyledi.

26 Haziran 2018 Salı 14:41
Pınar; “Sevincimiz buruktur”

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar; “Milliyetçi Hareket Partisi bitti, misyonunu tamamladı ve artık tabela Partisi hüviyetindedir diyenler bu gün gördükleri rüyadan uyanmışlardır, %30’larla anket şirketlerinin şişirdiği iyi parti %10 Meral Akşener ise %7 oy alabilmiştir. Ve bu oyun büyük bir kısmını CHP’den bir miktarda AK Parti’den almıştır. Yani MHP safraları atıp barsak temizlemekle hiç bir şey kaybetmemiş saflaşmış ve oy oranını koruyup, Vekil bazında 1 Kasım’a göre safra olarak bünyeden atılanları da dikkate alırsak Vekil sayısını yaklaşık %50 oranında arttırarak bunca ihanet ve oyuna rağmen seçimin başarılı Partileri arasına adını yazdırmıştır. MİLLET AKLI sloganı ile yola çıkan Cumhur İttifakı ise 100. Yıla giden yolda Ülkeye mührünü vurmuştur, bu anlamda büyük bir sevinç ve Ülkemiz adına şevk ve heyecan içerisindeyiz. Bu vesile ile İttifak ortağımızı tüm Türkiye’de ve elbette Çanakkale’de aldığı başarılı sonuç için tebrik ediyorum” dedi.

“Başarısızlık elbette geminin kaptanı olarak şahsımındır”

Çanakkale’de MHP’nin aldığı oyların kendileri için büyük bir hayal kırıklığına neden olduğunu ifade eden Başkan Pınar; “Elbette Ülkemiz adına Cumhur İttifakının aldığı sonuçtan büyük bir mutluluk duyuyor olsak da Çanakkale’de Partimizin aldığı oy bizim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştur, bu sebeple sevincimiz buruktur. Değerli Çanakkale Halkının takdiri başımızla beraberdir, ancak gerek Teşkilatlarımızın ve özellikle Aday arkadaşlarımın olağanüstü gayretinin sonucu bizim için tam anlamıyla sürpriz olmuştur. Elbette sonuçları en yakın sürede İl Yönetimi, İlçe ve Belde Teşkilatlarımız, Ülkü Ocakları ve diğer tüm paydaşlarımızla değerlendireceğiz. Daha önce de defaten ifade ettiğim üzere Başarı arkadaşlarımın ise Başarısızlık elbette geminin Kaptanı olarak şahsımındır ve Yerel Yönetim Seçimlerinde koyduğumuz hedef tutsa da Mart 2019 itibarıyla sözümüzün gereği arkadaşlarımla istişare ettikten sonra yerine getirilecektir” diye konuştu.

Herkese teşekkür etti

Başkan Pınar sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yarından itibaren 23 Şubat 2016 da göreve geldiğimiz heyecan ve şevkle yaralarımızı sarmaya ve önümüze daha güçlü bakacak adımları atmaya başlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Partimize teveccüh gösteren Kıymetli Çanakkalelilere şükranlarımı sunuyor, emeği geçen başta İlçe ve Belde Başkan ve Teşkilatları olmak üzere Özellikle Adaylarımıza insanüstü gayretleri için bir kez daha teşekkürlerimi ifade ediyor onlarla iftihar ettiğimin bilinmesini istiyorum. Sağolun Varolun Cenab-ı Allah’a emanet olun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol