Pınar’dan Güneşhan’a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, Cumhur İttifakına yönelik açıklamaları nedeniyle CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’a cevap verdi.

Pınar’dan Güneşhan’a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar, Cumhur İttifakına yönelik açıklamaları nedeniyle CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’a cevap verdi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 18:14
Pınar’dan Güneşhan’a cevap

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hakan Pınar yaptığı açıklamada; “Sayın Güneşhan’a cevabımızdır. Bilindiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Ülkenin siyasi dengeleri değişmiş İç ve dış tehditler karşında Milli birlik ve beraberlik vurgusu her zamankinden daha fazla önem arzetmeye başlamıştır. Bunun tezahürü olarak Kıymetli Türk Milletinin beklenti ve talepleri doğrultusunda Yenikapı Mütabakatı oluşmuş, tehdit ve tehlikelere karşı bir ve beraber olmak Büyük Türk Milletinin bekası, istikbal ve ikbali için siyasi görüş ayrılıkları mahfuz kalmak kaydıyla ve bir kenara bırakılarak, Ülkenin Huzuru, Asayiş ve Güvenliği Üniter Yapısının devamı için gönül ve İlke Birliği içerisinde hareket etmek adeta bir Vatani görev ve mecburiyet haline dönüşmüştür. Milliyetçi Hareket Partisinin Sayın Liderinin Yenikapıda Büyük Türk Milleti diyerek başladığı söz bizler için Milad ve yol gösterici olmuş, Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben anlayışının tezahürü olarak geçmişi kapatıp, Vatanın Bölünmez Bütünlüğü ve Büyük Türk Milletinin aydınlık geleceği için elimizi değil gövdemiz taşın altına konulmuştur, bunu yaparkende asla ve kat’a beklenti ve talep içerisinde olmamıştır. Sayın Liderimizin 11 Ekim 2016 tarihli konuşması ile başlayan süreç ve devamında her iki siyasi parti arasında oluşan mütabakat esas alınarak yürütülen çalışmalarda yegane beklenti ve talep Türk Milletinin menfaatleri noktasında Ülkenin Milli bir eksene oturtulması olmuş, kişisel yada kurumsal talepler olmadığı gibi söz konusu dönemde özellikle Basında yer alan MHP’ye Bakanlık verilecek sözleri tenkit ve tahkirimize muhatap olmuş Partimizin duruşunun çıkar ve menfaate dayanmadığı ısrarla vurgulanmış, siyasi muhataplarımız bunu teklif dahi edememişlerdir. Ez cümle Türk Milletine kara sevdalı Devletinin her daim yanında olan ve bunu çıkar ve menfaatler uğruna değil sadece ve sadece Ülkenin aydınlık geleceğine katkı sunma adına yapan Kutlu bir Harekete ve onun şerefli mensuplarına yönelik olarak “Tamamen çıkar ilişkilerine dayalı bir ittifaktı” söylemini kabul edilemez buluyor, şiddetle kınıyoruz. Bilinmesini isteriz ki Milliyetçi Hareket Partisi Yerelde olması beklenen İttifakı Değerli Türk Kamuoyunun malumları olduğu üzere haklı gerekçelerle sonlandırmış olabilir. Ancak Meclis’te Büyük Türk Milletinin Milli menfaatleri neyi gerektiriyorsa, Terörle Mücadele başta olmak üzere Uluslararası ilişkilerde onurlu ve omurgalı duruş devam ettirildiği sürece Devletinin ve Milletinin yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Mhp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol