Turan; “Birinci parti olamazsak Çanakkale’den aday olmam”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti’nin Çanakkale’de tartışmasız birinci parti olacağını söyledi. Eğer seçimlerde Çanakkale’de AK Parti’nin birinci olmaması halinde bir daha Çanakkale’den aday olmayacağını da açıklayan Turan; “Vakit AK Parti vakti. Vakit Türkiye vakti” dedi.

Turan; “Birinci parti olamazsak Çanakkale’den aday olmam”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti’nin Çanakkale’de tartışmasız birinci parti olacağını söyledi. Eğer seçimlerde Çanakkale’de AK Parti’nin birinci olmaması halinde bir daha Çanakkale’den aday olmayacağını da açıklayan Turan; “Vakit AK Parti vakti. Vakit Türkiye vakti” dedi.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 15:22
Turan; “Birinci parti olamazsak Çanakkale’den aday olmam”

Çanakkale’ye yapılan yatırımların ve projelerin yanı sıra 24 Haziran seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP’li Muharrem Erkek’in “Çanakkale'de 4 milletvekilini, Millet İttifakı kazanacak” ifadesine karşılık “Havayı alırsın” dedi.

“Her ilçede hatırımızın olması çok kıymetli”

Çanakkale’ye çok yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Turan; “Çanakkale’ye çok yatırımlar yapıldı. Her ilçeye gittiğimiz onurla gururla söyleyeceğimiz yatırımlar var. Her ilçede hatırımızın olması çok kıymetli. Bayramiç’te 3-5 yılda, 30 yıllık işler yapılmış. Okullar, yollar, hastaneler, adliye binaları, soğuk hava depoları şimdi ise büyük projelerimize başlıyoruz. Küçükkuyu-Midilli seferlerinin yöre halkına çok büyük faydası olacak. Köprümüzün temelini attık ve başladık 3 yılda bitiriyoruz. Troya Yılı muazzam bir iş. 15-20 köyümüz ayağa kalkacak. Ayvacık ve Gelibolu lamana başlıyoruz. Lapseki Yat Limanı’na başlıyoruz. İnsanımız her şeyin en iyisine layık. Bu projelerden sadece AK Partililer değil, bütün partililer yararlanacak. Kimin ne talebi varsa destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Adaylarımız çok kıymetli”

“Bu seçimler çok özel seçimler. 4 adayımız var ve dördü de birbirinden kıymetli” diyen Turan; “Bölge, yaş ve kadın genç dağılımı en çok bizde var. Çanakkale’de tek seçilecek kadın adayımız bizde var. 3. Sırada Biga’nın Gençlik Kolları Başkanlığını uzun yıllar yapmış, tarımı ve hayvancılığı bilen bir gencimiz var. Bunlara sahip çıkmamız lazım. Ezine, Bayramiç ve Ayvacık havzasından eski ilçe başkanımız Fırat Akgün var. Çanakkale Türkiye siyasetinde ve hizmet siyasetinde çok farklı yerlere taşınması lazım. Bu dönemin, oy oranıyla seçimden sonra yatırımlarla çok daha keyifli olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Turan’dan Erkek’e cevap

“Havayı alırsın”

Çanakkale’de 4 Milletvekilini de Millet İttifakı’nın kazanacağını söyleyen CHP’li Erkek’e de cevap veren Turan; “Havayı alırsın” dedi. Turan; “CHP’li Vekil arkadaşımız 4-0 CHP alacak demiş. Havayı alırsın. Nasıl 4-0 alıyorsun. Biz her gün sahadayız. Bizler Ankara’nın değil, Çanakkale’nin vekilleriyiz dedik. 3 yıldan beri halkımız buna şahit. Anket yaptırdık, Genel Merkezimiz yaptırdı, bizler yaptırdık ve gördüğümüz bir tablo var. Birincisi bizim devam etmemizi istedi arkadaşlarımız. İkincisi AK Parti’nin büyüdüğünü görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Birinci olamazsak, Çanakkale’den aday olmayacağım”

AK Parti’nin Çanakkale’de tartışmasız birinci parti olacağını kaydeden Turan, eğer seçimlerde Çanakkale’de AK Parti’nin birinci olmaması halinde bir daha Çanakkale’den aday olmayacağını söyledi. Turan; “AK Parti Çanakkale’de tartışmasız birinci olacaktır. Eğer olamazsa Çanakkale’den bir daha aday olmayacağım. Neden? Çünkü elimizden geldiğince 3 yıl içerisinde gelmeye çalıştık. Ulusal televizyonlara çıktım ve hep Çanakkale’yi anlattım. Elimden geldiğince Çanakkale ile ilgili hep gündem yapmaya çalıştım. Hükümetimiz 3 yılda her türlü yatırımı yapmaya çalıştı. Çanakkale insanına yanlış yapmadım. Hizmetlerimizi yaptık ve şimdi diyoruz ki vakit Ak Parti vakti. Vakit Türkiye vakti. Eğer devam derlerse baş tacı, ama derlerse ki hayır birinci yapmıyoruz eyvallah oda baş tacı. Halkımızın kararına saygılıyım” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 26.05.2018 19:16
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleSeçimAkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol