Umurbey için önemli projelerim var

Umurbey beldesine hizmet etmek için siyasete atılan Selçuk Özdil, Umurbey Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

Umurbey için önemli projelerim var

Umurbey beldesine hizmet etmek için siyasete atılan Selçuk Özdil, Umurbey Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

09 Kasım 2018 Cuma 17:23

Umurbey Belediye Başkanı Aday Adayı Selçuk Özdil, yerel seçimler öncesi adaylık başvuru dilekçesini AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı’na teslim etti. Kurulduğu ilk günden bu yana gönül verdiği AK Parti’de daha aktif görev yapabilmek adına yıllardır çalıştığı Çanakkale İl Özel İdaresi’nde memurluk görevinden istifa ettikten sonra yerel seçimler nedeniyle AK Parti’den Umurbey Belediye Başkanı Aday Adayı olan Selçuk Özdil,düzenlediği basın açıklamasında ilk olarak kendisini kamuoyuna tanıttı. Çeşitli kamu ve kuruluşlarda görev aldığını belirten Özdil, Çanakkale İl Özel İdaresi’nde de görev yaptığını ve bu nedenle yerel yönetim konularında bilgi sahibi olduğunu belirterek; “Çeşitli kamu ve kuruluşlarda görev yaptığım için Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev aldım. 2008 yılından bu yana da Çanakkale İl Özel İdaresi’nde görev yaptığımdan dolayı yerel yönetimlere ve belediyeciliğe hakimim. Kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye gönül vermekteyim” dedi.

Umurbeyimizi iyi yerlere taşıyacağım

Umurbey Belediye Başkan adayı olması durumunda beldeye çağ atlatacak bir çok projesinin olduğunu ve bu projeleri tek tek hayata geçireceğini ifade eden Özdil; “Beldemizin bazı eksikliklerini tespit ettim. Mevcut Belediye Başkanımız Sami Yavaş’ın bir çok projeye imza attığını hepimiz biliyoruz. Sayın Grup Başkanvekilim Bülent beyin, sayın Milletvekilimiz Jülide hanımın destekleriyle hazırladığım projelerimin üzerine ekleyerek Umurbeyimizi iyi yerlere taşımaya azim ve kararlılığındayım. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer parti teşkilatım ve Genel Merkezimiz beni uygun görüp aday gösterirse projelerimi adaylık süresince açıklayacağım. Adaylığım durumunda Umurbey belde halkının da bu göreve beni layık görüp seçmesi durumunda projelerimi hayata geçireceğim” diye konuştu.

Özer; “Umurbey’de hizmetlere devam etmek istiyoruz”

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ise; “Selçuk Özdil, bugün Umurbey Belediye Başkanı aday adaylığı için ilçe teşkilatımıza başvuru dilekçesini teslim etti. Başta kendisine, ailesine, Umurbey’e ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Umurbey’de başka isimlerde var ama bizim için esas olan partimize resmi müracaatını yapmış olanlar resmi aday adayımızdır. Genel Merkezimizin belirlediği kriterler doğrultusunda da adayımız belirlenecek. Ve daha sonra da adayımız ile birlikte yerel seçimler için elbirliği ile çalışacağız. AK Parti olarak Umurbey’e verdiğimiz hizmetlere devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından partililerin ve vatandaşların alkışları eşliğinde Umurbey Belediye Başkanı Aday Adayı Selçuk Özdil, aday adaylığı başvuru dilekçesini AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer’e teslim etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 09.11.2018 19:22
Anahtar Kelimeler:
UmurbeySelçuk özdil
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol