“Yatırımın çoğu Çanakkale’ye”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Yenice'de, Yenice Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Güngör, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

“Yatırımın çoğu Çanakkale’ye”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Yenice'de, Yenice Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Veysel Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Güngör, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

29 Mart 2019 Cuma 17:49
“Yatırımın çoğu Çanakkale’ye”

Çanakkale'de her kesimden oy aldıklarını, her kesimin destek olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, "Ben aday değilim ama aday kardeşlerimizle beraber davamızı derdimizi paylaşmak için gece gündüz geziyoruz, hiç ara vermeden dolaşıyoruz. Son sözü baştan söyleyeyim. Bizim seçimimiz bitti. Sevseniz de sevmesiniz de, oy verseniz de vermeseniz de Tayyip Erdoğan 5 yıl bu ülkede Cumhurbaşkanı, bizler Jülide hanımla beraber 5 yıl buranın Milletvekiliyiz. Biz istiyoruz ki yeni dönemde Yenice başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, yerel ve genel yani ilçe ve Anakara uyumunu hat safhaya taşıyalım iktidarımız nimetlerinden, hükümetimizin istifadesinden Yenicemiz azami istifade etsin. Yani şunu söylüyorum bize öyle adam verin ki, tanımadığımız, bilmediğimiz, bizim telefonumuzu bilmeyen, aramayan değil. Yeri geldiğinde Veysel bey gibi, kapıyı vurup girecek, gece arayacak, sabah arayacak, bir ayağı Ankara’da bir ayağı Yenicede olacak adamlarla çalıştırın. 5 yıl seçim yok önümüzde, iki şeye karar vereceğiz. Bir tanesi olmaz ya Yenice’yi, Çanakkale’yi kaybettik, Kalkımı kaybettik. 5 yıl boyunca kim başkan oldu, erken seçim mi olsun, referandum mu olsun, sistem tartışması olsun gibi bir çok konuda polemik meselesi olacak. 5 yıl hep kavgayla tartışmayla geçecek. Ama diğer türlü bakın AK Partimiz, Cumhur İttifakı aynı oyunu aldı, elimiz güçlendi, yola devam ediyoruz, o zaman 5 yıl boyunca hiç seçim yok, tertemiz bir yatırım dönemi. Yenicemizin tüm alt yapı, dert ve sorunlarını çözmek için güçlü bir iktidar, güçlü bir belediye omuz omuza gece gündüz bu millete olan borcumuzu ödemeye çalışacağız” dedi.

Turan, konuşmasında Türkiye’nin sanayi sitesi için bu sene ayırdığı toplam yatırım miktarının yarısından fazlasını Çanakkale Tarım Gıda OSB’nin aldığını ifade ederek şöyle konuştu; “Çanakkale’de bir köprü yapmaya başladık o boğaz köprüsü bölgemizin değil dünyanın en uzun köprüsü. O köprünün çıkış yolları tam buralar olacak. Yenice Kalkım hattı olacak. Buranın çileği biberi meyvesi çok daha kolay dışarıya ihraç olacak. Dışarıdan gelen turist buraya çok daha rahat gelecek. Yenicenin daha da kalkındığını, geliştiğini hep beraber göreceğiz. Çanakkale Tarım Gıda OSB’si, Ezine Çanakkale hattında. 8 bin tarım işçisinin hedeflendiği, 91 fabrikanın içerisinde olacağı devasa bir yer. Geçen hafta alt yapı ihalesi yapıldı. Türkiye’nin sanayi sitesi için bu sene ayırdığı toplam yatırım miktarı 65 milyon Türk Lirası. 38 milyonunu bir kalemde Çanakkale’ye verdik. Yatırımın büyüklüğünü anlayın diye söylüyorum tüm Türkiye’nin sanayi itesi yatırım bedeli 65 milyon Lira, 38 Milyonunu Çanakkale Gıda OSB aldı. Yarısından çoğunu. Bunlar kıymetli işler. Bir çok alanda çok büyük işler yaptık yapmaya da devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı. Ardından beraberindeki heyet ile esnaf ziyareti yapan Turan, destek istedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol