Yeni sisteme herkes ayak uydurmalı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yeni sistemin ilk kabinesini değerlendirdi.

Yeni sisteme herkes ayak uydurmalı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yeni sistemin ilk kabinesini değerlendirdi.

10 Temmuz 2018 Salı 18:18
Yeni sisteme herkes ayak uydurmalı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Yeni sistem Türkiye’nin büyümesine, daha hızlı karar alınmasına katkı sağlayacaktır. Cumhurbaşkanımız yeni bir sayfa açtığını iddia etti. 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım dedi. Bakanlar Kurulu’nu oluştururken de sadece siyasetten değil çok farklı kesimlerden de Bakan talep edip farklı bir konsept ortaya koymuş oldu. Bu Türkiye için bir ilk ve adımdır. Bu adımın tüm partiler tarafından iyi okunması lazım” dedi.

Yeni bir sayfa açıldı

“Dünkü tabloya şaşıranlar var. Niye şaşırıyorsunuz ki?” diyen Turan; “Her alanda farklı iddiası olan insanların oluşturduğu bir Başkanlık ekibi var. Başkan var sorumlu olan ve onun altında Başkanlık politikalarını hızlı hayata geçirecek bir ekip var. Yeni bir sayfa açıldı, ben umutluyum. Bu yeni sayfaya herkesin ayak uydurması lazım. Eski gün geri de kaldı” şeklinde konuştu.

Başarılı olacağına inanıyorum

CHP'nin Berat Albayrak ve Süleyman Soylu'nun kabineye alınmasına yönelik eleştirilerine de yanıt veren Turan; “Cumhurbaşkanımızın takdiridir, saygı duyuyoruz. Bakanlık yaptılar, başarılı bakanlık yaptılar, özel sektör tecrübeleri var. Akraba olup olmamasına değil, iş yaptı mı yapmadı mı ona bakmak lazım. Enerji Bakanlığı'nda nasıl başarılı olmuşsa yeni dönemde kendi alanında başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İş yapmak ve üretmek istiyoruz

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Herkesin bu yeni sisteme ayak uydurmasını ümit ediyorum. Çünkü dönüp arkamıza baktığımızda boş polemikler değil, yapılan icraatlar gündemde olacak. Ben istiyorum ki, herkes kendi alanında iyi çalışsın ve üretsin. İş yapmak ve üretmek istiyoruz. Bu halka borcumuz var. O yüzden her kesimin, mutlaka kendi alanında biraz daha iyi iş yapmak için tekrar aynaya bakmasını öneriyorum. Yeni dönem hayırlı olsun.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak Parti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol