Yıldız; “HDP için pilav dağıtmak senin işin mi?”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a cevap verdi.

Yıldız; “HDP için pilav dağıtmak senin işin mi?”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a cevap verdi.

12 Temmuz 2018 Perşembe 15:42
Yıldız; “HDP için pilav dağıtmak senin işin mi?”

Gökhan’a, “Senin işin ne Sayın Gökhan? HDP için pilav dağıtmak senin işin mi?” sorusunu yönelten Başkan Yıldız; “Ne belediye başkanlığı ne de siyaset senin işin değil. Çanakkale’yi de partini de ne hale getirdiğin ortada” dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın düzenlediği basın toplantısının ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Gökhan’ın Çanakkale halkına fayda sağlamayan bir basın açıklaması ile Çanakkale gündemini lüzumsuz meşgul ettiğini söyledi. Başkan Yıldız; “Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ne kendine ne Çanakkale halkına fayda sağlamayan bir basın açıklaması ile Çanakkale gündemini lüzumsuz meşgul etmiştir. Anlaşılan Ülgür Gökhan partisi tarafından yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda sıkıntıya düşmüş, çareyi basın açıklaması yaparak ben şöyle çalıştım böyle çalıştım diye anlatmakta bulmuştur. Unutmasın başarı açıklama gerektirmez, Ülgür Gökhan gibi başarısız olanların da mazereti bitmez” dedi.

“Senin işin ne Sayın Gökhan?”

Başkan Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Mezbaha yapmak benim işim değil, belediyenin kusuruyla yanıp kül olmadan önce bir meyve sebze halini bitirmek benim işim değil,  yeni çiftlere uygun fiyatlı düğün salonu yapmak benim işim değil, otopark üretmek benim işim değil, çocuklara mahallelerde futbol basketbol sahaları yapmak benim işim değil, barınak yapmak benim işim değil, Sarıçay’ın etrafını temizlemek düzenlemek benim işim değil, adı kapalı olsa da kendi her yağmurda göle dönüyor pazar yeri benim işim değil. Senin işin ne Sayın Gökhan? HDP için pilav dağıtmak senin işin mi? İl Başkanlığına soyunup perde arkasından ilçe ilçe teşkilatları dizayn etmek senin işin mi?”

“Çanakkale'de değişim süreci başlamıştır, değişimin adı da AK Parti’dir”

Çanakkale'de değişim sürecinin başladığını ve değişimin adının da halkın teveccühü ile Çanakkale'nin 1.’si Türkiye'nin 1.’si AK Parti olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız; “Net söyleyeyim ne belediye başkanlığı ne de siyaset senin işin değil. Çanakkale’yi de partini de ne hale getirdiğin ortada. Bizim artık sahil kafelerinde vatandaşa dokunuyorum adı altında okeye 4. olan değil, Çanakkale’nin kronikleşmiş sorunlarını çözecek çocuklarımızın geleceğini inşa edecek bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Çanakkale'de değişim süreci başlamıştır. Değişimin adı da halkımızın teveccühü ile Çanakkale'nin 1.’si Türkiye'nin 1.’si AK Partidir” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 12.07.2018 19:36
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiGültekin Yıldız
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol