10 Kırmızı kart maç tatil

1.amatör ligte haftanın en önemli karşılaşmalarından biri 85. Dakikada yarıda kaldı.

10 Kırmızı kart maç tatil

1.amatör ligte haftanın en önemli karşılaşmalarından biri 85. Dakikada yarıda kaldı.

21 Ocak 2018 Pazar 21:59
10 Kırmızı kart maç tatil

1.Amatör ligte Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan Dümrekspor-Gökçeadaspor karşılaşması son beş dakikada çıkan olaylar sebebi ile yarım kaldı.

Haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olarak gözüken ev sahibi Dümrekspor’un play-off, konuk takım Gökçeadaspor’un ise zirve mücadelesi verdiği ligte oynanan karşılaşmada son beş dakikaya girildiğinde çıkan olaylar sonunda müsabaka hakem triosu soyunma odasına girerken ardından 10 kırmızı kart çıktı.

Müsabakanın 37. Dakikasında Dümrekspor Ertan’ın attığı golle 1-0 öne geçerken devre bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 49. Dakikasında oyuna giren Dümrekspor oyuncusu Aydıner Kaskarlı oyuna girdikten bir dakika sonra 50. Dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kalırken bu dakikadan itibaren ev sahibi Dümrekspor on kişi mücadele etti. Karşılaşmanın 85. Dakikasında konuk takım Gökçeadaspor’un kazandığı frikik atışını Barış Uzma gole çeviriken müsabakada skor 1-1 oldu. Golden bir dakika sonra gelişen Gökçeadaspor bir futbolcu yerde kalırken,yerde yatan oyuncuya müdahalede bulunan Dümrekspor’lu futbolcu ile konuk takım futbolcuların tartışmasına iki takım oyuncularıda karışırken saha bir anda karıştı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz olmasından dolayı iki takım futbolcularını ayırmak zorlaşırken müsabaka hakem triosu soyunma odasına gitti. Olayları yerinde izleyen hakem triosu kırmızı kartlı oyuncu sayısının çok fazla olmasından dolayı, güvenlik görevlilerininde olmamasından dolayı soyunma odasına giderek maçı tatil ettiğini duyurdu.

Karşılaşmanın tatil olmasından sonra iki takıma oyundan kırmızı kart sebebi ile ihraç edilen oyuncular tebliğ edildi. Dümrekspor’dan 6 oyuncu, Gökçeadaspor’dan ise 4 oyuncu kırmızı kart gördü.

 Karşılaşmada kırmızı kart gören oyuncular şöyle;
 

DÜMREKSPOR:  10 NUMARA: AYDINER KASKARLI, 2 NUMARA: EMRE SARAÇ, 4 NUMARA: UĞUR KÖRPE, 6 NUMARA: KAAN YILDIZ, 7 NUMARA: AHMET FİLİZ, 17 NUMARA: FATİH AYDIN

GÖKÇEADASPOR: 1 NUMARA: GÖKHAN KÜÇÜKOZAN, 4 NUMARA: ONUR GÖZ, 6 NUMARA: FERDİ ULUĞ, 29 NUMARA: UĞUR ARSLAN

Son Güncelleme: 24.01.2018 11:39
Anahtar Kelimeler:
GökçeadasporDümrekspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol