1.Amatör ligte heycan fırtınası

Çanakkale 1.Amatör ligte heyecan her geçen hafta artıyor.

1.Amatör ligte heycan fırtınası

Çanakkale 1.Amatör ligte heyecan her geçen hafta artıyor.

01 Şubat 2018 Perşembe 10:03
1.Amatör ligte heycan fırtınası

1.Amatör ligte heyecan her geçen hafta artarak artıyor. Bu ligte uygulanan play-off sistemi sebebi ile hemen hemen tüm takımların bir yarışın içinde olması ligteki heyecan ve kaliteyi arttırıyor.

Ligte Çardakspor oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Gökçeadaspor bir maçı eksik olmasına rağmen liderin en büyük takipçisi durumunda yer alıyor. Bu iki takımın geçen hafta sonu Gökçeada’da oynadıkları karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Bu iki takımı ikinci yarıda çıkışa geçen ve ligin en genç takımlarından biri olan Barbarosspor izliyor. Barbarosspor ligte şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayacak gibi gözüküyor. Zirve yarışı bu şekilde sürerken, play-off yarışının içinde ise bir çok takım yer alıyor. Bilindiği gibi bu ligte birinci olan takım süper amatör lige direk olarak çıkarken ligi 2-3-4-5. Sırada bitiren takımlar arasında oynanacak olan maçlar sonunda bir takım daha süper amatör lige yükselecek.

Tarımspor 18 puanla ligte dördüncü sırada bulunurken, Yeşil Bayramiçspor 17 puanla beşinci, Saraycıkspor 16 puanla altıncı, Ayvacık Belediyespor ise 14 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Ligte son iki sırada yer alan Evreşespor ve Gölcük Gençlikspor’un ise 7 puanı bulunuyor. Bu iki takımın daha önlerinde bir çok maçları olmasına rağmen ligte kalmak için kendi maçlarını kazanıp rakiplerin maçlarını kaybetmesini beklemekten başka çareleri yok gibi gözüküyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol