Barbarosspor:3 Dümrekspor:2

Barbarosspor müsabakanın başında on kişi kaldığı karşılaşmadan üç puanla ayrıldı.

Barbarosspor:3 Dümrekspor:2

Barbarosspor müsabakanın başında on kişi kaldığı karşılaşmadan üç puanla ayrıldı.

15 Ekim 2017 Pazar 21:10
Barbarosspor:3  Dümrekspor:2

1.Amatör kümenin ilk haftasında oynanan karşılaşmada Barbarosspor ve Dümrekspor izleyenleri futbola doyurdu.

Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan karşılaşmanın 12. Dakikasında Barbarosspor kalecisi Enes kırmızı kart ile oyuncu dışında kalırken, on kişi oynayan Barbarosspor 17. Dakika Okan ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Müsabakanın 30. Dakikasında Okan skoru 2-0 yaparken devre bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında heyecan vardı. Rakibi üzerinde ikinci yarının başlaması ile birlikte baskı kuran Dümrekspor karşısında Barbarosspor kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken, konuk Dümrekspor girdiği gol pozisyonlarından yararlanmayan taraf oldu. Müsabakanın 51. Dakikasında konuk Dümrekspor Cüneyt ile skoru 2-1 yaparken, konuk takım bu dakikadan sonra baskısını arttırdı. 69. Dakikada gelişen Dümrekspor atağında müsabaka hakemi serbest vuruş düdüğü çalarken, bu dakikada Dümrekspor’lu futbolcular ve taraftarlar uzun süre müsabaka hakemine Barbarosspor’lu Saim’in ikinci sarı karttan dolayı atılması yönünde itirazlarda bulundular. Müsabaka hakemi bu pzoisyonda kartına başvurmazken itirazlar yüzünden uzun süre müsabaka başlayamadı.

Karşılaşmanın 75. Dakikasında ani gelişen Barbarosspor atağında Yüksel skoru 3-1 yaparken, uzatma dakikalarında Dümrekspor Ahmet Filiz’in golüyle skoru 3-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken müsabaka Barbarosspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakada Dümrekspor’un iki golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı

Son Güncelleme: 16.10.2017 14:50
Anahtar Kelimeler:
BarbarossporDümrekspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol