Başkan Kuzu Şampiyonları ağırladı

Çan Özer Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı Başkan Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

Başkan Kuzu Şampiyonları ağırladı

Çan Özer Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı Başkan Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

26 Mart 2018 Pazartesi 09:21
Başkan Kuzu Şampiyonları ağırladı

Çanakkale’de düzenlenen Okullararası yıldız kızlar futsal şampiyonasında tüm rakiplerini mağlup ederek grup şampiyon olan Çan Özer Ortaokulu Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile bir araya gelen minik şampiyonlar Türkiye Şampiyonası’nda oynayacakları için duydukları mutluluğu ve Marmara Bölge Şampiyonası’nda aldıkları galibiyetleri büyük bir heyecanla Başkan Kuzu’yla paylaştılar.

Minik şampiyonların heyecanına ortak olan Başkan Kuzu; “Her geçen gün spor alanında çanımızdan; bölgemizde, ülkemizde, Avrupa’da hatta dünyada bir başarı bir şampiyonluk kazanan sporcularımız çıkıyor. Bugün de Belediyemizde Özer Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımını ağırladık. Minik şampiyonlarımızın sevincine ortak olduk. Öğrencilerimiz Marmara bölge şampiyonasında hem de namağlup birinci oldular. Şimdi de inşallah Çanımızı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Bizler yerel yöneticiler olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk ve şunu gördük ki gençlerimize, sporcularımıza imkân sağladığınızda onların önlerini açtığınızda başarıların da ardı arkası kesilmiyor. İnşallah bundan sonra da spora ve sporcularımıza desteklemeye devam edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki gelecek gençlerde ve biz de her daim gençlerimizleyiz.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Futsal
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol