Biga’da Kombinelere Hücum

Biga’lı sporseverler Bigaspor ve Adaspor’un kombine biletlerini adeta kapışıyorlar.

Biga’da Kombinelere Hücum

Biga’lı sporseverler Bigaspor ve Adaspor’un kombine biletlerini adeta kapışıyorlar.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:24
Biga’da Kombinelere Hücum

Bölgesel ligte mücadele eden iki Biga takımı Bigaspor ve Adaspor’un çıkarmış olduğu sezonluk kombine biltlere Biga’lı futbolseverler büyük ilgi gösteriyorlar. İki kulübün çıkarmış olduğu kombine biletlere büyük ilgi gösteren sporseverler iki kulübe maddi katkıda bulunuyorlar.

Bigaspor kulüp başkanı Mustafa Durak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bigaspor olarak Bölgesel Amatör ligin tecrübeli takımıyız. Geçen sezon taraftarımızında desteğiyle sezonu iyi bir yerde bitirdik. Geçen sezon başı yine taraftarlarımız çıkardığımız kombine kartlara ve yapmış olduğumuz piyango çekilişine büyük ilgi göstermiş kulübümüze maddi getiri sağlamışlardı. Bu sezon başı da yine sezonluk kombine biletlerimize büyük ilgi var. Kulüp olarak Biga’lı sporseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Biga Adaspor kulüp başkanı Muharrem Korkmaz ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Biga Adaspor olarak bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör ligte  yer alacağız. Bir yandan transfer çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da  yeniden yapılanıyoruz. Maçlarımızı oynayacağımız Biga İlyas Bayram stadında taraftarlarımızın ve Biga’lı sporseverlerin rahat müsabaka izleye bilmeleri için sezonluk kombine biletleri çıkardık. Gösterilmiş olan ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bizlere destek olan Biga’lı sporseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 31.07.2018 14:08
Anahtar Kelimeler:
BigasporAdaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol