Bigaspor üç puana gitti

Bigaspor deplasmanda oynayacağı Alemdağspor karşılaşmasından üç puan bekliyor.

Bigaspor üç puana gitti

Bigaspor deplasmanda oynayacağı Alemdağspor karşılaşmasından üç puan bekliyor.

04 Kasım 2017 Cumartesi 10:41
Bigaspor üç puana gitti

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 12. Grupta mücadele eden Bigaspor ligin yedinci haftasında deplasmanda Çekmeköy Belediyesi Alemdağ ile karşılaşacak.

Geçen hafta şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olan Altınova Belediyespor’u kendi sahasında son dakika golü ile mağlup eden Bigaspor ligte oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Attığı 6 gole karşılık, kendi kalesinde 9 gol gören Bigaspor deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Bigaspor ligte oynadığı 6 karşılaşmada topladığı 9 puan ile sıralamada beşinci durumda bulunuyor.

Evsahibi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise ligte 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet,2 beraberlik alırken, attığı 3 gole karşılık kendi kalesinde 4 gol gördü. Kendi sahasında 2 karşılaşma oynayan Alemdağ bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Oynadı 5 karşılaşmada 5 puan toplayan Alemdağ ligte onuncu sırada bulunuyor.

İstanbul Alemdağ stadında Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden Halil İbrahim Kızılcan yönetirken, yardımcılıklarını Ozan Burak Akduman ve Gürkan Kırabakan yapacaklar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol