Bigaspor:3 Yeni Çanspor:0

Çanakkale derbisinde gülen taraf Bigaspor oldu

Bigaspor:3 Yeni Çanspor:0

Çanakkale derbisinde gülen taraf Bigaspor oldu

28 Ocak 2018 Pazar 18:39
Bigaspor:3  Yeni Çanspor:0

Spor Toto Bölgesel amatör lig 12. Grupta yılın derbisi diye adlandırılan Bigaspor ile Yeni Çanspor karşılaşmasında ev sahibi Bigaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. 
Biga İlyas Bayram stadında oynanan karşılaşmada Bigaspor’lu futbolseverler stadı tıklım tıklım doldururken, konuk Yeni Çanspor taraftarı ise ilçe güvenlik kurulu kararı stada alınmadı. İlk karşılaşmada da Bigaspor yönetim kurulu ve heyetine ayrılan 30 kişilik kontenjan bu kez Yeni Çanspor yönetim kuruluna ve heyetine yine 30 kişi olarak sınırlandırıldı. Müsabakada Bigaspor taraftar grubu Afacanlar müsabaka öncesi ve sırasında yaptıkları görsel etkinliklerle takımlarına destek oldular. 
Karşılaşmanın henüz 5. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Metin ev sahibi Bigaspor’u 1-0 öne geçirirken, 25. Dakikada Bigaspor Mehmet Yılmaz’ın attığı kafa golü ile skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Bigaspor’un üstünlüğü ile sona ererken, müsabakanın 86. Dakikasında Gökay Avcılar skor’u 3-0 yaptı ve karşılaşma Bigaspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
 

Son Güncelleme: 28.01.2018 18:43
Anahtar Kelimeler:
BigasporYeni Çanspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol