Bozcaadaspor:3 Geliboluspor:1

Bozcaadaspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan üç puanla ayrıldı

Bozcaadaspor:3 Geliboluspor:1

Bozcaadaspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan üç puanla ayrıldı

10 Ekim 2017 Salı 12:07
Bozcaadaspor:3  Geliboluspor:1

Süper amatör kümede Bozcaada ilçe sahasında oynanan karşılaşmada Bozcaadaspor ikinci yarıda attığı gollerle rakibi Geliboluspor’u 3-1 mağlup etti.

Müsabakanın ilk yarısı gergin bir havada oynanırken konuk Geliboluspor devreyi Sergen Kaplan’ın golü ile 1-0 önde kapayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk devresinde Geliboluspor’dan Mert Aslantürk kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, ikinci devrede rakibin on kişi kalmasını fırsata çeviren Bozcaadaspor Merthan Özkan iki golüyle 2-1 öne geçti. Siyah- beyazlı takım rakibin kendi kalesine attığı bir golle skoru 3-1 yaparken müsabaka Bozcaadaspor’un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

Müsabaka sonunda açıklamalarda bulunan Bozcaadaspor antrenörü Mehmet Özdemir yaptığı açıklamada müsabakanın ilk yarısının gergin bir havada geçtiğini bununda kendilerini etkilediğini, ikinci yarı da istedikleri oyunu ortaya koyduklarını ve galip geldiklerini ifade etti.

Geliboluspor antrenörü Ersoy Öz ise yaptığı açıklamalarda şunları söyledi “ Müsabakanın ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Öne geçtik ve oyun bizim kontrolümüzde devam ediyordu. Müsabakanın hakeminin gereksiz kartları futbolcularımız gerdi ve kırmızı kart görerek on kişi aldık. Bu müsabaka sonuna kadar devam etti. Müsabaka hakemlerinin daha dikkatli olmalarını istiyoruz.” Dedi.

Bozcaadaspor ikinci haftada deplasmanda Kepezspor ile karşılaşırken, Geliboluspor kendi sahasında Lapsekispor’u ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
BozcaadasporGeliboluspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol