Bu Kent Bu Takım Hepimizin

17 Gençlik taraftarlar derneği Cumartesi günü oynanacak olan Bayburt karşılaşması için kente çağrıda bulundu.

Bu Kent Bu Takım Hepimizin

17 Gençlik taraftarlar derneği Cumartesi günü oynanacak olan Bayburt karşılaşması için kente çağrıda bulundu.

16 Eylül 2017 Cumartesi 12:05
Bu Kent Bu Takım Hepimizin

Çanakkale Dardanelspor’un en büyük destekçisi olan 17 Gençlik Taraftarlar derneği Cumartesi akşamı saat 19.00’da 18 Mart stadında oynanacak olan Bayburt karşılaşması için herkesi tribüne davet etti. 17 Gençlik taraftarlar derneğinin yazılı basın açıklaması şöyle;

Çanakkale Dardanelspor için hayati önem arz eden bir maça çıkacağız. Cumartesi akşamı  belki de bu sezonun en kritik maçına çıkacağız. Taraftarlar olarak zaten yıllardır iyi günde kötü günde sadece arma sevgisiyle hep takımımızın yanında olup destek vermeye çalıştık. Bu hafta bu sevgi ve bilinçle tribündeki yerlerimizi alacağız.

Bu zor günlerde Çanakkale'deki  herkesin şahsi kimliklerini bir yana bırakarak siyasi, STK, Esnaf ve toplumun bütün katmanlarını ve Çanakkale’nin bu aile fotoğrafının içinde görmeyi istiyoruz.

Unutmayalım ki bir tane Çanakkale Dardanelspor’umuz var. O halde şimdiden herkes dargınlıkları kırgınlıkları fikir ayrılıklarını bir tarafa bıraksın ve Cumartesi akşamı 18 Mart  stadın da tribündeki yerini alsın.

Gün Çanakkale  sevgisiyle el ele, omuz omuza kenetlenme günüdür. Biz taraftarlar zor günlerin 12. Adamı olarak takımımıza bu hafta 90 dakika boyunca destek çıkarak; takımımıza ve futbolcularımıza sahip çıkıyoruz çıkmaya da devam edeceğiz.

Kendi evimizde oynayacağımız bu maça herkesi bekliyoruz. Taraftarlar Derneği olarak lig’ te şampiyonluk yolunda üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getireceğiz. 

17 GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİ

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol