Çanakkalespor:1 Adaspor:1

Süper amatör ligte haftanın en önemli karşılaşmasından galip çıkmadı

Çanakkalespor:1 Adaspor:1

Süper amatör ligte haftanın en önemli karşılaşmasından galip çıkmadı

27 Ocak 2018 Cumartesi 19:12
Çanakkalespor:1  Adaspor:1

Süper amatör ligte lider Adaspor ile ikinci sırada bulunan Çanakkalespor karşılaşmasında ortaya konan futbol soğuk havada izleyenlerin içini ısıttı. Karşılaşmaya Adaspor geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kentin sevilen spor adamlarından Ali Rıza Gürbüz kalbimizdesin pankartı ile çıkarken, daha sonra iki takım futbolcuları birlikte Afrin operasyonunda görev alan askerlerimiz için yaptırılan pankartla seromonide yer aldılar.

Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Çanakkalespor’un bariz üstünlüğü vardı. Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi takım karşılaşmanın ilk yarısında girdiği net dört gol pozisyonundan yararlanmazken, konuk takım Adaspor ilk yarıda kontrollü oyunu tercih etti. Konuk takım rakip kalede ilk tehlikeli atağını müsabakanın 38. Dakikasında geliştirdi. Müsabakanın ilk yarısının henüz başında gelişen Çanakkalespor atağında İlhan’ın yerde kalışına müsabaka hakemi devam kararı verirken ev sahibi takım futbolcuları karara uzun süre itiraz ettiler. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıya hızlı başlayan Çanakkalespor müsabakanın 51. Dakikasında Yavuz ile 1-0 öne geçerken golden sonra ileriye daha fazla çıkan Adaspor müsabakanın 85. Dakikasında Gökhan ile skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken müsabaka 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Adaspor puanını 37 yaparken en yakın rakibine 12 puan farkla liderliğini devam ettirirken, ev sahibi Çanakkalespor puanını 25 yaptı.

Son Güncelleme: 27.01.2018 21:28
Anahtar Kelimeler:
çanakkalesporAdaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol