Çanakkalespor’mu? Ezinespor’mu?

Çanakkalespor ve Ezinespor 18 Mart stadı sentetik çim sahasında karşı karşıya gelecekler.

Çanakkalespor’mu? Ezinespor’mu?

Çanakkalespor ve Ezinespor 18 Mart stadı sentetik çim sahasında karşı karşıya gelecekler.

10 Kasım 2017 Cuma 10:06
Çanakkalespor’mu? Ezinespor’mu?

Çanakkale süper amatör kümede Cumartesi günü şampiyonluk adayları Çanakkalespor ve Ezinespor 18 Mart stadı sentetik çim sahasında karşı karşıya gelecekler.

Ev sahibi Çanakkalespor oturmuş kadrosuna takviyeler yaparak sezona başladı. Çanakkalespor sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahasında Arslancaspor’u 4-0 mağlup ederken, ikinci hafta kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Adaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlılar sezonun üçüncü haftasını hükmen galibiyetle üç puan ile kapatırken, dördüncü haftada zorlu Karabiga Belediyesi Gençlikspor deplasmanından puansız döndü. Kırmızı-Beyazlılar geçen hafta ise deplasmanda Yenicespor’u 3-1 mağlup etti.

Çanakkalespor ligte oynadığı beş karşılaşmada topladığı 9 puan ile ligte dördüncü sırada yer alırken, attığı 10 gole karşılık, kendi kalesinde 3 gol gördü.

Çanakkalespor iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Arslancaspor’u 4-0 mağlup ederken, Geyikli Belediyespor’un ligten çekilmesi ile hükmen 3-0 galip geldi.

Konuk takım Ezinespor transfer sezonunda adeta kadrosunu güçlü isimlerle doldurdu. Bölgesel lig ve 3.lig kariyeri futbolcuları kadrosuna katan Ezinespor lige kendi sahasında aldığı 1-0’lık Kepezspor galibiyeti ile başladı. İkinci hafta deplasmanda Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’u 7-1 mağlup eden Ezinespor, üçüncü hafta kendi sahasında Arslancaspor’u 2-0 mağlup etti. Dördüncü hafta deplasmanda Adaspor’a 3-1 mağlup olan Ezinespor, bu haftayı hükmen 3-0’lık galibiyetle kapadı.

Ezinespor ligte topladığı 12 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Attıkları 14 gole karşılık, kendi kalesinde 4 gol gördü. Ezinespor deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’u 7-1 mağlup ederken, Biga Adaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Çanakkalespor ile Ezinespor arasında oynanacak olan bu önemli karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00’te Çanakkale 18 Mart stadı sentetik çim sahasında oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
çanakkalesporEzinespor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol