Çanakkalespor’mu ? Lapsekispor’mu ?

Süper amatör kümede cumartesi günü nefes kesecek bir karşılaşma oynanacak.

Çanakkalespor’mu ? Lapsekispor’mu ?

Süper amatör kümede cumartesi günü nefes kesecek bir karşılaşma oynanacak.

24 Kasım 2017 Cuma 18:13
Çanakkalespor’mu ?  Lapsekispor’mu ?

Süper amatör kümenin iki güçlü takımı Çanakkalespor ile Lapsekispor cumartesi günü saat 13.00’te Çanakkale 18 Mart stadı sentetik çim sahasında karşı karşıya gelecekler.

Çanakkalespor ligte oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Attığı 13 gole karşılık, kendi kalesinde 6 gol gördü. Çanakkalespor kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda Arslancaspor’u 4-0, Geyikli Belediyespor’u (3-0 HÜKMEN) mağlup ederken, Ezinespor ile 1-1 berabere kaldı. Ligte oynadığı 7 karşılaşma sonunda topladığı 11 puanla ligte beşinci sırada bulunuyor.

Konuk Lapsekispor ise sezona yaptığı bir çok transferlerle başladı. Geçen hafta antrenör Deniz Ünver’in istifası ile boşalan koltuğa eski futbolcuları Sadettin Özkan’ı getirdiler. Ligte oynadıkları 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Attıkları 14 gole karşılık kendi kalelerinde 15 gol gördüler. Kırmızı-Siyahlı takım deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda Geliboluspor ile 1-1 berabere kalırken, Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’a 4-1, Adaspor’a 2-0 mağlup oldu. Ligte topladıkları 11 puan ile 6.sırada yer alıyorlar.

Cumartesi günü saat 13.00’te 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanacak olan karşılaşmayı Merve Güler yönetecek. Güler’in yardımcılıklarını ise İsmail Özçelik ve Alper Başaran yapacaklar.

Anahtar Kelimeler:
çanakkalesporLapsekispor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol