Çardakspor yola devam ediyor 1-4

Çardakspor deplasmandan üç puanla dönerek liderliğini devam ettirdi.

Çardakspor yola devam ediyor 1-4

Çardakspor deplasmandan üç puanla dönerek liderliğini devam ettirdi.

15 Ocak 2018 Pazartesi 09:59
Çardakspor yola devam ediyor  1-4

Çanakkale 1.Amatör ligte lider Çardakspor deplasmanda Saraycıkspor’u 4-1 mağlup etti. Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan karşılaşmaya Çardakspor’da ve Saraycıkspor’da yeni transferlerde forma giyerlerken, ev sahibi Saraycıkspor’da kaptan Özcan ve Mehmet cezaları, tecrübeli Sertaç ise rahatsızlığından dolayı forma giyemedi.

Müsabakanın 8. Dakikasında gelişen Çardakspor atağında Ahmet Vardar yeşil-siyahlı takımı 1-0 öne geçirirken, karşılaşmanın 20. Dakikasında Seçkin direk köşe vuruşundan attığı golle Çardakspor’u 2-0 öne geçiren isim oldu. Bu golden sonra oyunda dengeyi sağlayan Saraycıkspor 28. Dakikada Sedat ile skoru 2-1 yaptı ve devre bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında ev sahibi Saraycıkspor beraberlik, Çardakspor ise farkı arttırmak için tempoyu arttırırlarken, karşılaşmanın 54. Dakikasında Ahmer Tural skoru 3-1 yapan isim oldu. Müsabakanın 76. Dakikasında Ahmet Vardar Çardakspor’u 4-1 öne geçirirken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabakadan 4-1 galip ayrılan Çardakspor liderliğini devam ettirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Amatörçardakspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol