Çocuğum Zeki Ama Çalışmıyor

Çanakkalespor futbol akademisi velilere yönelik seminer gerçekleştirdi.

Çocuğum Zeki Ama Çalışmıyor

Çanakkalespor futbol akademisi velilere yönelik seminer gerçekleştirdi.

15 Temmuz 2018 Pazar 11:58
Çocuğum Zeki Ama Çalışmıyor

Çanakkalespor futbol akademisi yaz çalışmaları kapsamında sporcuların anne babalarına yönelik seminer düzenledi. Pedagog Hakan ŞAHİNTÜRK tarafından sunulan “ÇOCUĞUM ZEKİ AMA ÇALIŞMIYOR” isimli seminerde ailenin çocuğun akademik başarısına katkısı vurgulandı.

Seminerde ayrıca çocuğun duygusal ve sosyal gelişimi, anne babalık becerileri, sınav kaygısı ve motivasyon konuları irdelenmiş olup katılımcıların farkındalık düzeyleri arttırılmaya çalışıldı.

Katılımcıların sordukları sorularla katkıda bulundukları seminer anne babalar için çocuklarına yaklaşımları konusunda fazlasıyla faydalı olduğu gözlemlendi.

Pedagog Hakan ŞAHİNTÜRK seminerle ilgili şunları söyledi. “Çanakkalespor kulübü olarak yapacağımız seminerlerin ilki olan Çocuğum Zeki Ama Çalışmıyor seminerinden sonra, çocuklarımıza “Özgüven ve Özdenetim”Öf ailelere “İletişim, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrol”, Çocuk ihmal ve İstismarı seminerleri vereceğiz. Amacımız duygularını  anne ve babaların yetiştirdiği mutlu çocuk sayısını arttırabilmek” dedi. 

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkalespor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol