Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Dardanel ağır yaralı 0-2

Dardanel ağır yaralı 0-2

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Yeşilköyspor’a boyun eğdi.

Dardanel ağır yaralı 0-2

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Yeşilköyspor’a boyun eğdi.

01 Ekim 2018 Pazartesi 11:05
Dardanel ağır yaralı 0-2

Bölgesel Amatör lig 11. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında oynadığı ikinci hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’a 2-0 mağlup oldu.

Çanakkale 18 Mart stadında oynanan karşılaşmada Kırmızı-Beyazlı yönetimin bilet fiyatlarını 10 tl yapması tepki çekerken, karşılaşmanın ilk devresinde topa daha fazla sahip olan takım Çanakkale Dardanelspor olurken gol pozisyonlarına giren takım ise konuk Yeşilköyspor oldu. Müsabakaya hızlı başlayan Çanakkale Dardanelspor henüz daha ilk dakikada Mertcan ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamazken, müsabakanın 18. Dakikasında konuk Yeşilköyspor Ramazan ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Müsabakanın 40. Dakikasında konuk Yeşilköyspor Enver ile skor’u 2-0 yaparken devre konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.  İlk devrede konuk takım Yeşilköy bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan taraf olurken Karşılaşmanın ilk devresinde Çanakkale Dardanelspor’dan Burak Yılmaz’ın bir şutu direkten döndü.

Müsabakanın ikinci yarısında Çanakkale Dardanelspor aradaki farkı kapatmaya çalışırken, konuk takım yine net pozisyonlara giren taraf oldu. Müsabakanın ikinci yarısında gol olmazken müsabaka 2-0 konuk takım Yeşilköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Çanakkale Dardanelspor sezonun ilk haftasında deplasmanda Modofen’e 3-2 mağlup olurken, ikinci haftada da kendi sahasında Yeşilköyspor’a mağlup olarak lige kötü başlangıç yapmış oldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 03.10.2018 09:12
Anahtar Kelimeler:
Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol