Dardanelspor puansız döndü

Çanakkale Dardanelspor zorlu Bergama Belediyespor deplasmanından puansız döndü.

Dardanelspor puansız döndü

Çanakkale Dardanelspor zorlu Bergama Belediyespor deplasmanından puansız döndü.

24 Eylül 2017 Pazar 01:08
Dardanelspor puansız döndü

Spor Toto 3.lig 1.grupta dördüncü hafta karşılaşmasında Çanakkale Dardanelspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada, on kişi kaldıktan sonra tutunamadı ve karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Bergama 14 Eylül stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Bergama Belediyespor 42’nci dakikada Hüseyin’in attığı golle 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi takım müsabakanın 53’ncü dakikasında Ulaş Sarı ile skoru 2-0 yaparken, bu dakikadan sonra Çanakkale Dardanelspor rakibine göre daha atak oynamaya başladı. Karşılaşmanın 60’ncı dakikasında Ahmet Yazar’ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu Tahir Türker kullandı. Ceza sahası içerisinde Sinan Akgöl iyi yükseldi ve kafayı vurdu karşılaşmada skor 2-1 odu. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştıran Çanakkale Dardanelspor 64’ncü dakikada Ahmet Yazar’ın penaltıdan attığı golle skoru 2-2 yaptı. Skoru eşitleyen Çanakkale Dardanelspor bu dakikadan sonra girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamazken

Müsabakanın 72’nci dakikasında Çanakkale Dardanelspor’dan Sinan Akgöl ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalırken. Bu pozisyonda kazanılan serbest vuruşta topa ceza sahasında en son dokunan Anıl ev sahibi Bergama Belediyespor’u 3-2 öne geçiren isim oldu. 81’nci dakikada Ulaş Sarı skoru 4-2 yaptı ve karşılaşma Bergama Belediyepor’un üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: 14 Eylül

HAKEMLER: Efe Tanrıverdi, Vedat Hoşnam, Muhammed Alagöz
BERGAMA BELEDİYESPOR: Kazım, Emre(Dk. 90 Mehmet), Volkan(Dk. 34 Ulaş ), Samet, Hakan, Hüseyin, Erdinç, Anıl, Ozan Murat, Berk, Berkant(Dk. 83 İsmail)


ÇANAKKALE DARDANELSPOR: Cüneyt ,Sergen , Veli , Mustafa Vargel, Sinan, Fatih Bozok (Dk. 81 Yusuf ), Fırat(Dk. 46 Ahmet Yazar), Selim(Dk. 58 Oğuzhan ), Uğur , Tahir Türker, Serhat


GOLLER: Dk. 42 Hüseyin, Dk. 53 ve 81 Ulaş, Dk. 73 Anıl (Bergama Bld) - Dk. 60 Sinan, Dk. 64 (P) Ahmet (Dardanelspor)

SARI KARTLAR: Samet, Hüseyin (Bergama Bld) - Sinan, Mustafa, (Dardanelspor),

KIRMIZI KART: Dk. 72 Sinan (Dardanelspor)

.

Son Güncelleme: 26.09.2017 09:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol