Efsaneler gençlerle buluştu

Çanakkale Gençlik ve Spor il müdürlüğü efsaneleri gençlerle buluşturdu.

Efsaneler gençlerle buluştu

Çanakkale Gençlik ve Spor il müdürlüğü efsaneleri gençlerle buluşturdu.

27 Eylül 2018 Perşembe 10:15
Efsaneler gençlerle buluştu

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Futbol’un Efsaneleri gençlerle buluşuyor projesi Çanakkale 18 Mart kapalı spor salonunda yapıldı. Eski Milli futbolcular Oğuz Çetin, Ali Gültiken, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı’nın konuşmacı olarak katıldığı panelin açılış konuşmasını Çanakkale Gençlik ve Spor il müdürü Aziz Sinan Alp yaptı. Alp yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Gençlik ve Spor bakanlığımızın başlattığı bu proje ülke genelinde büyük coşku ile yapılmakta. Bugün kentimizde bir döneme damga vurmuş olan Milli futbolcularımızı ağırlıyoruz. Hepsine hoş geldin diyorum” dedi.

Panel katılımcıların yoğun ilgi  ile başlarken ilk olarak Milli futbolcuların sporculuk zamanlarında attıkları gollerin gösterimi ile başladı. Milli futbolcuların kendilerini tanıtmasının ardından soru cevap şeklinde geçen panelde salonda bulunan izleyiciler sporculara büyük ilgi gösterdiler.

Panelin sonunda Milli sporculara plaket verilirken, izleyicilere ise Milli sporcular tarafından Milli takım formaları dağıtıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol