Geliboluspor’mu? Adaspor’mu ?

Süper amatör kümede haftanın karşılaşması Gelibolu Mehmetçik sahasında oynanacak.

Geliboluspor’mu? Adaspor’mu ?

Süper amatör kümede haftanın karşılaşması Gelibolu Mehmetçik sahasında oynanacak.

17 Kasım 2017 Cuma 09:36
Geliboluspor’mu?  Adaspor’mu ?

Çanakkale Süper Amatör kümede namağlup lider Adaspor ile ligin iddialı takımlarından Geliboluspor Pazar günü Gelibolu Mehmetçik sahasında karşı karşıya gelecekler. Sezona iddialı giren sezon başında sendeleyen fakat son haftalarda kendine gelen güçlü Geliboluspor ligte oynadığı 6 haftada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Mavi-beyazlı takım altı haftada attığı 11 gole karşılık, kendi kalesinde 4 gol gördü. Tecrübeli isimlerden oluşan Geliboluspor iç sahada şu ana kadar 3 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda Lapsekispor ve Karabiga Belediyesi Gençlikspor ile berabere kalırken, Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’u 6-1 mağlup etti. Geliboluspor Ligte topladığı 11 puanla lider Adaspor’un yedi puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor. Geliboluspor’da hedef galip gelerek rakibine hem ilk puan kaybını yaşatmak, hemde aradaki puan farkını dörde indirmek olarak açıklandı.

Adaspor süper amatör kümede fırtına gibi bir sezon yaşıyor. Sezon başında kurulan tecrübeli takım altıncı hafta sonunda puan kaybı yaşamadı. Adaspor oynadığı altı karşılaşmada altı galibiyet alırken, attığı 14 gole karşılık, kendi kalesinde 4 gol gördü. Deplasmanda oynadıkları Yenicespor karşılaşmasını 1-0, Bozcaadaspor karşılaşmasını ise 4-3 kazanmayı bildiler. Adaspor’un bir deplasman galibiyetide ligten çekilen Geyikli Belediyespor karşısında gerçekleşti. Kırmızı-Beyazlı takım ligte topladığı 18 puanla en yakın rakibinin dört puan önünde lider durumda bulunuyor.

Gelibolu Mehmetçik sahasında Pazar günü 14.00’te oynanacak olan karşılaşmadan çıkacak sonuç şimdiden sporseverler olarak merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 17.11.2017 09:38
Anahtar Kelimeler:
AdasporGeliboluspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol