Geyikli'de Fatih Adlı Başpehlivan

4.Geyikli Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşleri yapıldı.

Geyikli'de Fatih Adlı Başpehlivan

4.Geyikli Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşleri yapıldı.

31 Ağustos 2017 Perşembe 15:32

Geyikli Beldesinde yapılan güreşlere katılım yüksek olurken, özelikle başpehlivanlık güreşleri nefesleri kesti.

Güreşlere Ezine Kaymakam Vekili Ramazan Kendüzler, CHP Çanakkale milletvekili Bülent Öz, Kepez Belediye başkanı Ömer Faruk Mutan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, köy muhatrları, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir güreş sever topluluğu katıldı.

Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz yaptığı açıklamada Geyikli güreşlerinin artık geleneksel haline geldiğini ve her sene katılımın yüksek olduğunu ifade ederken, Güreş ağası Mevlüt Oruçoğlu ise yaptığı açıklamada Geyikli güreşlerinin yıllrdan buyana güzel mücadelelere sahne olduğunu, spor’a ve sporcuya katkılarda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

4.Geyikli Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinde baş pehivanlık kategorisinde finalde Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban’ı yenen Fatih Adlı başpehlivan oldu.

Fatih Adlı’nın başpehlivan olduğu güreşlerde, İsmail Balaban finalde kaybederken, Hasan Cengiz ve Ali Yanatma üçüncü ve dördüncü oldular.

Son Güncelleme: 04.09.2017 16:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol