Gökçeadaspor’mu? Dümrekspor’mu?

Gökçeadaspor ile Dümrekspor yarı final ilk karşılaşmasında karşı karşıya geliyor.

Gökçeadaspor’mu? Dümrekspor’mu?

Gökçeadaspor ile Dümrekspor yarı final ilk karşılaşmasında karşı karşıya geliyor.

24 Mart 2018 Cumartesi 09:36
Gökçeadaspor’mu? Dümrekspor’mu?

Çanakkale 1.Amatör lig play-off grubu yarı final karşılaşmasında Gökçeadaspor ile Dümrekspor finale çıkmak için karşı karşıya geliyor.

Uzun geçen lig maratonunda zirveyi uzun süre kovalayan Gökçeadaspor ligte oynadığı 18 karşılaşmada 13 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, attığı 60 gole karşılık kendi kalesinde 26 gol gördü. Gökçeadaspor ligte aldığı iki mağlubiyeti ise sahada almadı, hükmen mağlubiyetlerle aldı. Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Tarımspor karşılaşmasında müsabakanın uzatma dakikalarında oyuna soktuğu oyuncusunun 4 sene önce aldığı cezasını doldurmadığı için Tarımspor’un itirazı sonucu 3-0 hükmen mağlup olan ada takımı, ikinci mağlubiyetini ise olaylı Dümrekspor karşılaşmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonunun verdiği ceza ile aldı. Gökçeadaspor normal sezonu 41 puanla ikinci sırada tamamladı.

Dümrekspor ise son yılların en başarılı takımı olarak göze çarpıyor. Oynadıkları 18 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldılar. Attıkları 39 gole karşılık kendi kalelerinde 35 gol gördüler. Topladıkları 26 puanla ligi beşinci sırada bitirdiler.

İki takımın ligte oynadıkları ilk karşılaşma Gökçeada’da oynanmış ve müsabakayı ev sahibi 2-1 kazanmıştı. İkinci müsabaka ise 1-1 devam ederken 84. Dakikada çıkan olaylar sonucu yarım kalmış ve iki takımda hükmen mağlubiyet cezası almıştı.

Bu önemli müsabaka Pazar günü saat 13.00’te Kepez Atatürk sahasında oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
GökçeadasporDümrekspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol