Gümüşçay'a Şampiyonluk Yakıştı

Gümüşçayspor lig şampiyonluğu kupasını muhteşem bir etkinlikle aldı.

Gümüşçay'a Şampiyonluk Yakıştı

Gümüşçayspor lig şampiyonluğu kupasını muhteşem bir etkinlikle aldı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 11:46
Gümüşçay'a Şampiyonluk Yakıştı

Çanakkale İkinci Amatör lig B grubunda bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Gümüşçayspor şampiyonluk kupasını muhteşem bir etkinlikle aldı.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı’nın Gümüşçay ve çevre beldelere verdiği iftar yemeğinin ardından futbolcular sahneye tek tek çağrılırken antrenör Özden Akman yaptığı konuşmada emeği geçen ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ettiğini ifade etti. Takım kaptanı Fatih Bilgin ise yaptığı konuşmada takım olarak çok mutlu olduklarını yönetim kuruluna , Belediye Başkanına ve destek veren herkese takım arkadaşları adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Gümüşçay Belediye  Başkanı Adnan  Pastırmacı kupa töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi “Futbolcularımızın formalarında görüyoruz ki “efsane geri döndü” yazıyor. Geçmiş yıllarda Çanakkale 1. amatör küme şampiyonu olmuştuk. Uzun bir süre ara verdikten sonra ikinci amatör lig şampiyonluğuyla Gümüşçayspor tekrar geriye döndü. inşallah başarılarımız artarak devam edecek. Sponsorlarımıza, sporcularımıza, yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu takımı süper amatörde görmek istiyoruz” dedi.

Şampiyon takımın futbolcularına madalyalarını  Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Çanakkale Amatör spor kulüpleri federasyonu  Başkanı Firuz Erdil, Çanakkale Futbol il temsilcisi  Hayrettin Acar taktılar.

Madalyalarını alan futbolcular sonrasında takım kaptanı Fatih Bilgin önderliğinde şampiyonluk kupasını büyük coşku ile alırken kaldırılan kupa ile birlikte meşale ve havai fişek gösterileri geceye renk katan anlar olarak tarihe geçti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol