Hedef Amatör Panaroma’ya yoğun ilgi

Kentin spor programı Hedef Amatör panaromanın son bölümüne izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

Hedef Amatör Panaroma’ya yoğun ilgi

Kentin spor programı Hedef Amatör panaromanın son bölümüne izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:43
Hedef Amatör Panaroma’ya yoğun ilgi

Çanakkale’nin en eski spor programı olan Hedef Amatör Panaroma canlı yayının konuğu Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Firuz Erdil ve Çanakkale Futbol İl temsilcisi Hayrettin Acar oldular. Kentin iki önemli spor adamı Bülent Büberci ve Mehmet Özdemir’in hazırlayıp sundukları Hedef Amatör Panaroma programına katılan Çanakkale Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü tesisler şube müdürü Firuz Erdil yaptığı açıklamalarda Çanakkale’de amatör sporlardaki başarıların her geçen zaman diliminde arttığı ifade ederken, tesisleşme konusunda büyük yol kat edildiğini ilçelerdeki sahaların tamamının sentetik çim sahaya dönüştürüldüğünü ve sahası olmayan ilçe kalmadığını ifade etti.

Erdil açıklamalarında Ak Parti Grup başkan vekili Bülent Turan’ın kentteki tesisleşmede büyük rol oynadığını bu konuda kendisine çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Programın bir diğer konuğu olan Çanakkale Futbol il temsilcisi Hayrettin Acar ise yaptığı açıklamalarda süper amatör ligin bu sezon sorunsuz geçtiğini ve Biga Adaspor’un baraj karşılaşması oynamadan Bölgesel Amatör lige yükseldiğini ifade ederken, birinci amatör ligte ise sadece bir karşılaşmada sıkıntı yaşandığını ve konunun Türkiye Futbol Federasyonuna gittiğini ifade etti. Acar birinci amatör ligte Dümrekspor ile Gökçeadaspor arasında oynanan karşılaşmanın 84. Dakikada yaşanan olaylar sonunda müsabaka hakemi tarafından tatil edildiğini ifade ederken maç ile kararın hakem ve gözlemci raporları sebebi ile federasyona gittiğini ve kararın federasyon tarafından verildiğini ifade etti.

Hedef Amatör Panaroma programı her hafta pazartesi akşamları çeşitli konukların katılımı ile canlı yayınlarına devam edecek.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
SporPanaroma
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol