Karabiga’mı? Ezinespor’mu?

Süper amatör kümede Pazar günü dev müsabaka Karabiga’da oynanacak.

Karabiga’mı? Ezinespor’mu?

Süper amatör kümede Pazar günü dev müsabaka Karabiga’da oynanacak.

24 Kasım 2017 Cuma 18:25
Karabiga’mı?  Ezinespor’mu?

Süper amatör kümede sekizinci haftada dev bir müsabaka oynanacak. Zirve mücadelesi veren iki takım Karabiga Belediyesi Gençlikspor ile Ezinespor Pazar günü saat 13.00’te Karabiga Şehit Selahattin Uz sahasında karşı karşıya gelecekler.

Ligte lider Adaspor’un dört puan gerisinde ikinci sırada bulunan Karabiga Belediyesi Gençlikspor ligte oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Ligte mağlubiyeti olmayan iki takımdan biri olan Karabiga Belediyesi Gençlikspor oynadığı 7 karşılaşmada 16 gol atıp sadece 2 gol yedi. Karabiga takım iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Çanakkalespor’u 1-0, Yenicespor’u 3-1, Geyikli Belediyespor’u ise hükmen 3-0 mağlup etti. İç sahada oynadığı üç karşılaşmayı da kazanan Karabiga ekibi ligte topladığı 17 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Konuk takım Ezinespor ise liderin beş puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor. Bu karşılaşma belkide Ezinespor’un ligteki kaderini belirleyecek. Yeşil-Kırmızılı takım ligte oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Attığı 19 gole karşılık, kendi kalesinde 6 gol gören Ezinespor dış sahada oynadığı karşılaşmalarda Küçükkuyu Gençlerbirliğispor’u 7-1 mağlup ederken, Adaspor’a 3-1 mağlup oldu. Yeşil-Kırmızılılar deplasmanda oynadıkları bir diğer karşılaşmada ise Çanakkalespor ile 1-1 berabere kaldılar. Ezinespor 7 karşılaşma sonunda topladığı 16 puanla ligte üçüncü durumda bulunuyor.

Karabiga Belediyesi Gençlikspor ile Ezinespor arasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşma Pazar günü saat 13.00’te Karabiga Şehit Selahattin Uz sahasında oynanacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol