Karateciler gecede buluştu

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcuları ödüllendirdi.

Karateciler gecede buluştu

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcuları ödüllendirdi.

29 Aralık 2017 Cuma 09:47
Karateciler gecede buluştu

Balıkkaya Tepe tesislerinde düzenlenen geceye Biga Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, İlçe Baro Temsilcisi Avukat Arda Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Ahmet Tekin, Biga Karate Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ünal Öz, Çanakkale Karate İl Temsilcisi ve Türkiye Karate Federasyonu Antrenörü Süleyman Orhan, Biga Karate Gençlik Spor Kulübü üyeleri, sporcular, aileleri ve basın mensupları katıldı.

Çanakkale Karate İl Temsilcisi Süleyman Orhan kulübün 3 yıldır yapmış olduğu çalışmaları ve başarıları hakkında bilgi verdi. Orhan," karate branşı Çanakkale’de fazla bilinmiyordu. Şu an 1400 lisanslı sporcumuz ve 2 binin üzerinde sporcumuz karate yapmaktadır. Üç yılda 15 lisanslı sporcudan bin 400 sporcuya ulaştık. Tabi ki burada fedakarca bir çalışma söz konusuydu. Çanakkale´de Türkiye şampiyonu yoktu. Hatta uluslararası hiç bir derecesi olan sporcu yoktu. Şu anda büyüklerde A milli takımda yarışan sporcularımız var. Türkiye dereceleri alan Avrupa ve Dünya şampiyonasında devleşen ilk üçe giren sporcularımız var. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi. Amatör spor branşlarına yeteri kadar destek verilmediğinin altını çizen Orhan karate sporuna destek beklediklerini kaydetti.

Karate il temsilcisi Süleyman Orhan’ın konuşmasından sonra geceye katılan davetlilere slayt gösteri ile başarılı sporcuların görüntüleri sunulurken ardından sporculara katkı sağlayan kurum ve kuruluşlar ile basın mensuplarına plaketleri verildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol